Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Daniella97 kérdése:
Miért nem tetszek senkinek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 20:16
1/7 anonim válasza:
Nekem azért nem, mert szűkszavú vagy, ezzel esélyt sem adva az értelmes válaszokra.
2/7 anonim válasza:
mert 14-15 éves vagy. ez borzasztó. szóba sem állnék 14-15 éves emberekkel!
15/F
(csak a kérdéssel egyszintű választ adtam.xd)
3/7 ASOT válasza:
kedves Daniella! elég sok problémád van ahogy látom mert nem egy kérdést szoktál feltenni...
azt gondolom h magányos vagy , barátok se igazán lehetnek, vaghy azok akikről azt mondod h barátok azok legtöbb esetben sz@rnak rád...pasi téren meg elképzelhető h az eddigi srácoknak tényleg nem tetszettél.
az a baj h itt az oldalon kép nélkül mindig nehéz válaszolni...
4/7 anonim válasza:
küldj képet magadról privibe és megmondom.
5/7 anonim válasza:
biztos tetszel valakinek ha csak nem valami ocsmány c.gány vagy
6/7 ASOT válasza:
ja..ha nem akarod közszemlére tenni akkor küldj privátban
7/7 anonim válasza:
akkor már nekem is küld el
mondok róla véleményt
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!