Hogyan lehetnék ilyen? 15/L
Szeretnék olyan ember lenni, akit látszólag nem érdekel semmi. Szeretném ha ahelyett hogy hangoztatnám, hogy okos, magabiztos, komoly vagyok, tudnák ezt az emberek. Persze ha szükség van rá, akkor szó nélkül segítnék. Szeretnék titokzatos is lenni egyben.
A múltamat igyekszem elfeljteni, a mának és a jövônek élni.
Most kezdtem el a gimnáziumot. A nevemet és az arcomat sokan ismerik, de az osztályomból szinte senki nem ismer.
Tudom, hogy ehhez egy féle magabiztosság és szép külsô szükséges. Ezeknek megvannak az alapjaik, csak fejlesztenem kell.
Azt tudom, hogy olyan fiatal lány vagyok, aki alapjában véve komolyabban gondolkozik a vele egyidôseknél. Kitûnô tanuló vagyok, és a koromhoz képest nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül, amiknek a következményei még mindig bántanak.
Ha lehet, csak komoly válaszokat szeretnék!
Elôre is köszönöm.
15/L
Azért akarsz titokzatos lenni, hogy az emberek kíváncsiak legyenek rád?
A titokzatos emberek általában visszahúzódóak, keveset beszélnek másokkal. Vagy éppen nagyon magabiztosak, sokat beszélgetnek másokkal, de kevés dolgot árulnak el magukról. Hogyha nem vagy titokzatos sokkal több barátod lesz.
Én is szeretnék magabiztosabb lenni, de ez fejben dől el. Gondolj egyszerűbben a dolgokra. Például ha ki kell állnod pár ember elé beszélni és magabiztosnak kell látszanod, arra gondolj, hogy ez egy egyszerű feladat, ne izgulj, mert azt meglátják rajtad.
Köszönöm a válaszokat! (:
Veszteni valóm szerintem nem túl sok van. Vagy mondjuk szinte nincs is. Szeretnék magabiztos lenni, és egyfajta erôs kisugárzást.
Azt szeretném, hogy gondolkodjanak rajtam. Azt, hogy tudják rólam, hogy okos és értelmes vagyok. Nem szeretném, ha azt hinnék, hogy visszahúzódó vagyok, éppen az ellentétjét. Alapjában véve mindent meg merek csinálni, csak ez nem látszik rajtam.
Nem szeretném hogy az érzelemeim látszódjanak az arcomon, "elvont" alak szeretnék lenni.
Barátaim vannak, éppen elég. Az iskolán kívül tudok velük találkozni. Kisebb koromban mindig azt szerettem volna, hogy az emberek "féljenek" tôlem. Hogy tiszteljenek. Most is valami ilyesmit szeretnék véghezvinni, csak nem tudom az utat. Gondolom ez így nagyjából érthetô. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!