Miért van az, hogy ha oda állnak hozzam kicsit keményebben, akkor megijedek?
Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy összeszólalkoztam 1-2 ellenségemmel, és mikor egy kicsit agresszivabban leptek fe, teljesen leblokkoltam. Nem vagyok egy önbizalomhianyos gyerek, magasnak is tartom magam, nem felek a fizikai fájdalomtól, de olyankor kész vagyok. Azon gondolkodtam hogy elkezdek valami küzdősportot.2012. szept. 17. 00:29
1/1 Antimod 

válasza:

Az segíteni fog. Egyébként valószínűleg azért érvényesítik agresszióval az akaratukat veled szemben, mert tudják, hogy ellened ez hatásos.
Valószínű az utcáról nem szólogatnak be idegenek, ha tévednék, akkor egy küzdősport ad majd annyi "önbizalom-kisugárzást", hogy nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!