Lámpaláz ellen mit javasoltok? És önbizalomnövelésre?
15 vagyok és hát eddig úgymond mintagyerek vtam..csendbe vtam tanultam nem jártam sehova most h középsuliba kerültem kicsit nyitottabb vagyok de nemsokkal..:/
Emellett imádok énekelni és sokan mondták h megvan hozzá a hangom de kételkedem benne...a múltkor már ott tartottak barátaim h megkérdeznek egy idegent mit gondol de nem merek más elött énekelni...ilyen tehetség kutatók szóba sem jöhetnek mert ha színpadra állok majd meghalok...9 éve vagyok iskolai kórusba és nagy vágyam elmenni a megasztárba később ha nagyobb leszek de ez eddig szóba sem jöhet...
mit javasoltok?
köszi a válaszokat^^
Azt javaslom, hogy ne menj a Megasztárba!
A Megasztár hulyeség, márpedig azért, mert ott minden stílusba énekeltetik a versenyzoket, és tudniillik, hogy akármilyen tehetséges is valaki, nem tud minden stílusban énekelni!!!
Inkább jelentkezz a Csillag Szuletikbe, vagy valamilyen színvonalasabb tehetségkutatóba.
Én magam is énekesnonek készulok, meg is van hozzá a hangom, csak mások elott nem merek énekelni, nekem is le kelle kuzdenem ezt, mert így sosem fognak felfedezni, egyszeruen nincs onbizalmam, sotét napszemuveg nélkul nem is merek menni sehova, néha még itthon is hordom és még magamtól is szégyenkezek ha tukorbe nézek :(
Szerintem el kéne mennunk valami pszichológushoz :)
A multkor például valaki azt mondta nekem, hogy énekeljek úgy mások elott, mintha nem lennének ott és csak magam lennék... hát nem tudok hozzá bátorságot venni valahogy!
Mindenesetre sok sikert és jelentkezz ha sztár leszel :P
Lehet együtt kellene énekelnünk..(:
Am sztem csak álom marad az h énekesnő legyek..:S
De azért szurkolok neked is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!