Mit tegyek, hogy ez ne érdekeljen?
Az osztályból van egy barátnőm, legalábbis eddig azt hittem h az. Nem rég volt a szüreti nap (faluban élek, és ilyenkor mindenféle program van), és eljött az állítólagos legjobb barátnője. Ekkor bejelentette nekem,h csak vele lesz, mert olyan helyekre mennek, ahol "rossz emberek" vannak, és hogy ez hozzám nem illik.... Egész nap folyamatosan sértegetett, és amikor a drága barátnője (folyamatosan) plázap*csáskodott (bocsánat a kifejezésért) a fiúk előtt, akkor meg odajön hozzám, mintha mi se történ volna. Utána megint csak elkezd sértegetni, fél óra múlva újra visszajön. Utána persze ezt megkérdőjeleztem tőle, erre meg összeveszett velem. Ez ment egész nap, és nekem már rohadtul elegem lett belőle. Közben kiderült, h engem az egész osztály le se szar, és a suliban sem volt másképp. Tudom, sokan hülyének néznek, h ezen kiakadok, de én nagyon nagyot csalódtam :(
13/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!