Miért érzem (vajon csak én érzem) bárgyúnak és idegesítőnek a bölcsesség/idézetmegosztásokat?
szerintem meg az iwiw is fölösleges, ha valaki eddig se volt fontos, akkor miért pont 10 év után akarsz vele beszélgetni? aki fontos, azzal tartod a kapcsolatot költözés után is.
ha meg idegesítenek az ismerősök minek jelölöd vissza őket? töröld le vagy blokkold, biztos van rá funkció.
de azt sem hiszem el hogy mondjuk egy autóklubnak nincs saját honlapja, és közösségi oldalon kell nézegetni a képeket. de ezzel is úgy vagyok, hogy ha valami nagyon érdekel, elmész. ha meg nem tudsz, fölöslegesen ne csorgasd a nyálad
biztos én vagyok maradi, de a virtuális hülyéskedés nem érdekel, inkább az, hogy jani mikor jön át focizni meg sörözni, a többi ember meg le van ejtve...
szerintem a közösségi oldalak semmire se jók reklámon kívül.
kilences:
ha buddhista ömlengéseket akarsz olvasni, akkor olvass buddhista forrásokat - könyveket, ne a netről 1-2 idézetet. csak a baj szerintem pont az, hogy ezek az emberek lusták olvasni, csak 1-2 szép idézetet ragadnak ki az idezet.hu meg hasonló oldalakról.
A lényeg annyi: mindenki olyat rakjon ki, ami hozzá illik.
A lakótelepi kigyúrt keménycsávótól például nem kérünk "buddhista", ömlengős idézeteket.
9es,
akkor bizonyára nem okoz gondot leírni, hogy pontosan mi az, és a tripitaka melyik részében van szó arról, hogy milyen 2 nagy hibát követ el a tanulatlan, bolond ember.
kérdező:
a közösségi oldalaknak pont az az előnye, ha nem csak rendeltetésszerűen használják, vagyis a rendeltetése dinamikus. nézd meg például a facebbok sikerét a statikusabb iwiwwel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!