Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi sülhet ki...

Szerintetek mi sülhet ki abból, ha a bölcsesség vagy okosság nem párosul a határozottsággal?

Figyelt kérdés
Remélem, érthető!
2010. nov. 27. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:

érthető vazze

na jó,viccet félretéve apám mindig azt mondta: "lányom,intelligens vagy,de túlságosan elbízod magad"

és igaza van/volt

az intelligencia nem minden. bár igaz, hogy ez olyasmi amit nem lehet tanulni,vagy van vagy nincs

viszont önmagában nem elég, még megkell tanulni más dolgokat is, amik nélkül nem lehetséges a siker

arról van szó, hogy van egy mondás "Az ambició az út a siker fele, de a kitartás a járgány, amivel menned kell"

2010. nov. 27. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem a bölcsesség, józan eszűség maga után vonzza a határozottságot...hiszen egy bölcs ember az stabil akaratú nem? szerintem a bölcsesség kicsit több mindent fog magába, mint amit elsőre gondolna az ember, lehet csak kívülállónak tűnik határozatlannak egy bölcs egyén. :)

ez saját meglátás.

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 27. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem nem sok minden, de még mindig jobb, mintha a hülyeség párosulna határozottsággal (és szorgalommal)! :)
2010. nov. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!