Mit hordasz a táskádban?
Mobil, kulcsok, pénztárca stb ilyenekre gondoltam :D
NEKED mi van a táskádban?:)
Teló,
zsepi,
kulcs,
pénztárca (benne személyi meg stb kártyák),
mp3 + mp3-ba tartalék elem,
ha felhős az ég, esernyő,
vészhelyzetre 1-2 betét mindig van nálam,
esetleg innivaló, de az csak ritkán,
Na nekem ennyi. Szemetek nem szoktak lenni benne.
A táska! A táska! A női kézitáska! Na, az aztán egy különleges valami! Az valami ördögi kiegészítő izé, amit a nők magukkal hordanak! A férfiak egy női kézitáskának még csak a közelébe sem mernek kerülni! Amire nekünk szükségünk van, az elfér egy apró, összehajtott bőrtárcában. Ha azt mondja a nejem: "Vedd ki a kulcsokat a táskámból!" Erre Én: "Én aztán hozzá nem nyúlok!" "Már hangokat is hallottam kiszűrődni belőle!" "Ördögi dolog! Már olyat is láttam hogy kerti szerszámokat veszel ki belőle!" Megrázza a táskát semmi nem esik ki belőle semmi aztán belenyúl: "nahát egy tekegolyó! Hát itt volt?!"
Jeff Dunham- Nagyon különleges karácsonyi különkiadás
Fordítás: Bullseye
Felirat: Cucclee
egyébként melóba hordok magamal táskát akkor van benne 2 félliteres üveg meg általában 3 zsemle meg a pénztárcám
Pénztárca, telefon, kocsikulcs, lakáskulcs, iratok, 3 szájfény, 2 korrektor, 1 szemceruza, tampon, taknyos pzs, pzs, mp4, 1 bugyi, blokkok, kézkrém, testápoló, dezodor, fogamzásgátló, tic tac, 1 csoki, tükör, fésű, 1 doboz sebtapasz, homeopátiás bogyók, 2 parfüm, napszemüveg, nedves kéztörlő, GPS.
Ezek mindig nálam vannak, de néha még egy tusfürdő is benne van :D
Telefon, kulcs, pénztárca, szájfény, papír, ceruza, zsebkendő...
13/L
épp most pakoltam át. az átpakolás előtt hadi állapotok uralkodtak benne, blokkok, buszjegyek, használt pzs-k, csokipapír, ilyenek ipari mennyiségben. most: - a fizikakönyvem
- egy mappa amiben tárolom a leleteimet, zárójelentéseket, fontosabb levelek amiken lényeges információk vannak (vizsgaidőpontok pl), teleirkált lapok, üres papírok, ha írni kell valamit, vagy rajzolhatnékom van
- rotring, ceruza, toll
- pénztárca, igazolványok, bérlet
- papírzsepik
- tampon, betét
- orrcsepp
- öngyújtók (még nem mertem megszámolni, mennyi)
- neszesszer: alapozó, púder, tíz centis minidezodor, kistükör, labello, tus, szempillaspirál, körömreszelő, körömlakk
- parfüm
- kulcs
- mobil, headset (még nincs benne, de mindjárt megyek és akkor majd lesz :D)
húha.
-blokkok, vonatjegyek,
-jegyzetfüzet
-toll
-papírzsebkendő
-kézfertőtlenítő
-labello
-kulcsok
-bérlet
-pénztárca
-Biblia :)
-napszemüveg
-édesség
-rágó
-negro
-telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!