Sikerült valakinek neten barátot találnia? (nem párkapcsolatot, hanem barátot vagy barátnőt! )
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és lehet,hogy ciki, de próbáltam neten barátkozni. Sajnos nekem nem sikerült.2012. szept. 12. 22:25
11/11 anonim válasza:
#10 az önértékelési gond miért probléma? lehet azért kerestek ők is neten barátot, mert szerettek volna boldogok lenni. akinek vannak barátai, boldogok. akik boldogok, kevésbé van önértékelési problémájuk, mivel van valaki, aki elfogadja őket, ezáltal úgy érzik, hogy van valami érték bennük, amit a barát meglátott bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!