Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lennél a barátja valakinek...

Lennél a barátja valakinek úgy, hogy fizetne érte?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem.:) Vannak alapvető elvek amiket minden embernek "be kéne tartania". Úgy nem lehet élni hogy hamis barátaid vannak, akik lehet hogy a hátad mögött összesúgnak, de pénzért akármit bevállalnak. Szerintem ha barátságért elfogadnék pénzt, azzal neki ártanék a legtöbbet.
2012. szept. 5. 20:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Én igen! Most úgy állok, hogy hajlandó lennék ÉN fizetni...

Na és te, kérdező? :)

2012. szept. 5. 20:56
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem barátot akarok "venni", csak esélyt...

(Persze attól még ugyanolyan gáz, de mindegy.)

2012. szept. 5. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Na igen.
2012. szept. 5. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, de nem venném el végül a pénzt. Ha csak igy lenne bátorsága valakinek barátkozni benne lennék.
2012. szept. 5. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem az érzéseimet nem lehet megvenni hiába szeretem alapból a pénzt színészkedni eltudnám hogy bírlak meg ,hogy jóban vagyunk főleg mivel nap mint nap ezt csinálom de ez csak felszínes jópofizás

Am nekem sincs egy igaz barátom se pedig jó lenne valaki akinek mindent elmondhatnák anélkül ,hogy "hátba szúrna"

2012. szept. 5. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod írj rám, és barátkozhatunk, ha a közelben laksz. Az esélyt megkapod ingyen is, utána meg majd meglátjuk. Ha jófej vagy, akkor lehetsz a barátom ingyen is.

Értem én mire gondolsz, hogy pénzért, de szerintem ha valakinek egyszer pénzt adsz, akkor már eleve veszett ügy ;)

Ha gondolod írj nemet/kort is.

2012. szept. 5. 21:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Én 24F. Ti?
2012. szept. 5. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én csak 17F, szoval túl nagy a különbség, de biztos vagyok benne, hogy fizetés nélkül is találsz barátokat. De ha már így megteheted barátkozz valaki olyannal aki szegényebb, és nem azt mondom h edj neki érte pénzt, de hívd meg erre-arra, nekik nem nagyon van lehetőségük sokmindenre, és ha te ezt lehetővé teszed neki meg fog kedvelni, de figyelj arra, hogy ne csak a pénzedért bírjon.
2012. szept. 5. 21:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Hm... 1 barátom van. Ő még 17 sincs, szóval...
2012. szept. 6. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!