Lennél a barátja valakinek úgy, hogy fizetne érte?
Nem.
Társaságot lehet venni, barátságot nem.
most 600.000 kapok havonta hogy ellássak 1 nőt meg figyeljek egy másikra, és részint megvették ezzel az álbarátságomat is, nyilván kedvesnek kell lennem
hát már hányok tőle, mert azt hiszi barátok vagyunk, meg el akarta kérni a számom - elkerültem.
meg ma anyunak nevezett... 50 éves kr.pli én meg egy 21 éves lány vagyok...
rohadtul idegesít ez az érzelmi lógása... nekem meg egy másik gondozónak mindig mondogatja hogy I love you. már a másik csaj is ki va tőle, meg először őneki mondta hogy te vagy az anyukám... van a nőnek 2 gyereke... meg ilyeneket mond hogy hazajön velem , meg a másik nőnek is hogy elmegy hozzájuk...
UTÁLOM AZ ÉRZELMI FA.ZSÁGAIT!
közben meg néha úgy beszél "vicccből" emberekkel hogy én süllyedek el, ha a lányom lenne olyan taslit kapott volna amikor a mentős nőnek 10x egymás után mondta hogy ÜL! mint a kutyának hogy a fal adta volna a másikat, először még szó-szó vicces volt, de amikor elkezdte ordibálni hogy SIT like a dog SIT. rászóltam hogy ez azért már sok, azt ott mondogatta de hogy tudja a nő hogy viccel. jah mondom igen vicces volt először, másodjára, de harmadjára már nem.
Csóri mentős nő meg csak ült ott némán azt se tudta mit mondjon... Utána mondta neki "viccelődő" hangsúllal hogy igen kirakjuk és elmegyünk nélküle :D
meg múltkor egy másik gonodzóval viccből azt ordibálta hogy get out of here. you are not allowed to come here. you are not allowed. ki a fas.nak képzeli ezt magát hogy azt mondja valakinek hogy not allowed?
vagy madárijesztőnek hívja a másik gondozólányt... holott az olyan kedves lány, vagy lepunc.zta egyszer... olyan szavakat enged meg magának hogy hihetetlen aztán csodálkozik hogy a "barátai" se kiváncsiak rá, mert emelett még annyit tud hogy nonstop panaszkodik és olyan betegségeket talál ki magának amik nincsenek is...
Szóval úgy néz ki hogy igen, én megvásárolható vagyok 600.000-ért... de a számom soha nem kapja meg... -_-
ugh egy telefonálásánál alig bírom ki hogy ne röhögjek... nagyon durva, be nem mutatkozna a másik azt se tudja ki az a reta.dált akit hívott múltkor hallottam hogy nagyon nem értik ki a franc a másik vonalon és odasúgtam neki hogy mutatkozzon be mert már 3 perce ott tartottak hogy HALLOOOOOO, HAAAAALOOO, ISSS YOUR MOOOOM THERE?
Tuti nem.
Sokáig dolgoztam ügyfélszolgálati munkakörben, de ezen belül is az olyan munkát preferálom, ami egy alapvető udvariasságot és széleskörű tájékoztatásnyújtást követel, nem pedig vég nélküli őszintétlen bájolgást.
Nekem már az is sok, hogy kedvesen vigyorogjak, ha szembeköpnek, ennél mélyebb érzelmeket pedig pláne nem tudnék szimulálni.
Úgyhogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!