Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen dolgokban változtál az...

Milyen dolgokban változtál az utóbbi 10 évben?

Figyelt kérdés
Már ha változtál egyáltalán,és változott e egyáltalán a felfogásod,életszemléleted,értékrended?Mennyiben látod másképp a világot most,mint 10 évvel ezelőtt? Ha lehet írd oda a korod,és nemed!Előre is köszi a válaszokat mindenkinek:)

2012. szept. 11. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

felnőttem. :)

A kis naiv mindenkit szerető, segítőkész kislány eltűnt.

Lett belőle egy mások szerint törtető p.csa akit utálnak.

Részemről meg közel állok hozzá hogy a kimért stílusomból átmenjek őszintén kiméletlenbe ha így folytatják.

Úgy érzem egyre szemetebb leszek ahogy egyre szemetebben bánnak velem az emberek akik számítottak anno nekem.

2012. szept. 11. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nagyszájú voltam és a társaság magja most pedig visszahúzódó, depressziós olykor, és a társaság pereme. de nekem ehhez elég volt 5 év is. amúgy 18/L
2012. szept. 12. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően a természetem sajnos nem változott sem az alapvető értékrendem. Ugyanolyan konzervatív, önző és hirtelen vagyok, mint tíz éve. Az ízlésem némiképp változott, de sajnos a fontos dolgokon nem változtattam. Úgy érzem, megkeseredettebb lettem, mert sokmindenről álmodoztam még középsuliban meg áltiban, amiket majd elérek és megvalósítok, de miután éltem egy picikét és megláttam milyen a világ (meg én is elszúrtam mindent, mert azt hittem, hogy a sült galamb majd magától berepül)... legszívesebben visszabújnék anyám méhébe. Szörnyen érzem magam ebben a világban és a magam gyáva testében. Szerintem hátrányomra változtam. Nem jó ez így. Furcsa viszont, hogy nem tudom, hogy okosabban éltem volna ezt a tíz évet, nem tudom, hogy tényleg jobban érezném-e magam a bőrömben. Vajon boldogabb lennék?

26/N

2012. szept. 16. 23:10
 4/4 anonim válasza:

Megkomolyodtam, felnőttem. Elvégeztem az egyetemet, önellátó lettem, elköltöztem a szüleimtől. Ez elégedettséggel tölt el, és szépen haladok afelé, amit szeretnék. Világos, konkrét céljaim lettek, már nem csak "vagyok", igyekszem jól forgatni és használni a kártyákat, amiket az élet dob, vagy amiket én szerzek. Az erős céltudatosság talán a legfontosabb változás. És egyre nagyobb vágy van bennem az utazásra, a világ megismerésére, ez korábban nemigen volt. Ez is cél. Összességében: kicsit lassabban, mint szeretném, de minden megy a maga útján a helyes irányba, király minden. :)

Előttem lévő hozzászólónak: úgy írsz, mintha véged lenne. 26 éves vagy, még hosszú évek állnak előtted. Nyílj ki a világnak és találd meg a boldogságod, mert ilyen hozzáállással te magad állsz ennek útjába.

23/F

2012. okt. 4. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!