Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bizonyítanom kell anyámnak?

Bizonyítanom kell anyámnak?

Figyelt kérdés

Mindenki arról sír, hogy a szülei nem képesek észre venni, hogy már felnőttek és hogy még mindig kisgyereknek nézik őket... Na most nálam nem ez a helyzet!

Ma közölte velem az anyám, hogy Felnőttem és hogy már Nő vagyok! Ez azt hiszem túlságosan is mélyen érintett! Megijedtem! Én sosem gondoltam magamba, hogy bárcsak úgy tekintenének rám a szüleim mintha már nagy lennék.. Tökre nem! Sajnos nagyon sok minden történt már 10 éves korom óta, ami valóban afelé intett, hogy gyorsabban nőjek fel úgymondd, de sosem éreztem magamat nagylánynak!!!

És tudom, hogy anyám komolyan gondolta amit mondott!!

De nem tudom, hogy ezért a kijelentéséért mit vár el? Ennek következményei vannak?? Nektek mondtak ilyet a szüleitek??

16/L

2009. júl. 30. 00:06
 1/3 anonim ***** válasza:
szia nekem nem mondtak ilyent,15vagyok és még pasim se lehet meg bulizni se mehetek mert féltenek.am sztem elvárja h itt az idő h gondolkozz úgy mint rgy felnőtt hogy tanulj és legyen jó szakmád majd jó állásod.. szerintem.. mert sok lánynak ez nem jut eszébe
2009. júl. 30. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:

én 24 vagyok, de még nekem sem mondtak ilyet, de lehet bennem van a hiba...:D

sztem ez nemjár semmilyen következményekkel, csupán arra célzott, h képes vagy már önállóan dönteni bizonyos dolgokban, és h ő nemfog beleszólni neked minden legapróbb döntésedbe.

2009. júl. 30. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Engem elengednek bárhova, mivel megbíznak bennem! De soha sem használtam ezt ki! Igen, talán igazad lehet 2. válaszoló!! :)
2009. júl. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!