Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyámnak az...

Mit mondjak anyámnak az önvédelmi fegyverről?

Figyelt kérdés

Kedves olvasó.

18 éves lány vagyok. És sűrűn bajba kerülök. Eddig mindig volt valami önvédelmi fegyverem, de most nemigazán van. Régen volt gázspraym és boxerem. Hát az egyik kifogyott a másik meg eltűnt. :-/

Mit mondjak anyámnak hogy miért kell nekem gázspray? Amikor volt önvédelmi fegyverem akkor tudta hogy miért kell, de ez most komolyabb, nem akarom ráhozni a frászt.

2010. jún. 12. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy azért kell amiért eddig is kellett. 1000 forint egy gázspray, egyáltalán miért kellene tudnia róla? Amúgy mi ez a "komolyabb" dolog?
2010. jún. 12. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
tettem már fel ilyen kérdést, csak vannak itt olyan hitetlen emberek akik nem hiszik el hogy ilyen nem csak a filmekben van -_- ammeg van valami maffiozó féle akinek már voltak ügyei meg folyamatosan vannak is. lányokat visznek ki külföldre...... elszólta magát az egyik csicskása hogy ez a manus meg akar ......szni. éjjel a házhoz jöttek meg figyeltek, lekapcsolták a villanyórát h kimenjünk stb :S anyám meg nem volt itthon, többet nem szeretnék mondani mert ez közösségi oldal és véletlenül is idetalálhat valaki olyan aki furcsának tartaná hogy pont egy ilyen történt tegnap is velem :S Na szal nem szeretnék többet írni erről, mert van bennem egy pöpp para. Éjjel több volt. Reggel ment el haverom,amikor már világos volt. :S
2010. jún. 12. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:
amúgymeg a boxerről nem tudott anyám, csak a gázsrayről. és ez a dolog már nem most volt szóval gyanakodna hogy valamibe belekeveredtem:S pedig télleg nem csináltam most semmit. este a buliban voltunk, ez az ember meg kihivatott stb... ott vártak a buli ajtaja előtt... :S
2010. jún. 12. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ezt túl magyarázni! Ha éjszaka megyek valahova, nálam is mindig van gázspray, sosem lehet tudni alapon! Önbizalmat ad, hogy ha egyedül kell sötétben hazajönnöm. Anyunak annyit mondtam, hogy szeretném magamat biztonságban érezni ha egyedül megyek valahova ezért kell... Innentől kezdve ő nem kombinálta túl, vettünk egyet komoly 600 Ft-ért közösen, azzal a feltétellel, hogy amíg nem muszáj, addig nem használom!

Mivel anyumat is megtámadták egyszer tini korában (igaz nem volt komoly, sikerült elfutniuk), megérti milyen egy fiatal lánynak/nőnek egyedül lófrálnia az utcán, pláne ha még ki is rittyenti magát a bulira... Szerintem egy ilyen magyarázattal simán rá lehet bármelyik szülőt venni, ha tudják hogy fölöslegesen nem fújod rá mindenkire!

A fél sztoridról pedig az egyéni véleményem az, hogy félelemben élni márpedig nem lehet! Anyukádnak igen is tudnia kell arról, hogy mi folyik körülötted, hogy ha valami baj történne akkor tudja hova forduljon, hol keressen, tudja mit kell mondani a rendőrségnek... Ez nem játék, akár idegesítené a tény akár nem, hidd el sokkal rosszabbul érintené a dolog, ha egyszer csak eltűnnél, és nincs miből kiindulni! Ha a helyzet eldurvul, a rendőrséget is lehet értesíteni! 20/L

2010. jún. 12. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:

:) köszi szépen mindkettőtöknek.

amúgy ha tényleg odáig fajulna a dolog hogy rendőrség meg minden akkor lenne miből kiindulni mert a pasimnak is mondtam ezt az egészet, meg még tudnak erről jópáran :)

de azért köszi szépen

2010. jún. 12. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Első vagyok. Nem lennék a helyedben. Én már akkor rendőrt hívnék, amikor gyanús alakok állnak az ajtóm előtt, hogy küldjék el őket. Mindenesetre ebben a helyzetben a boxerrel nem sokra mész. Egy maffiavezért 18 éves lány létedre nem tudsz megverni, ha mégis, akkor annak nagyon rossz következményei lesznek. Gázspray-vel még lehet, hogy el tudod kapni a szemét, de mindez csak átmeneti ideig jó, addig amíg elfutsz, mert megjegyeznek, hogy lefújtad őket. A helyedben nekem az utolsó dolgom lenne ami érdekelne, hogy anyámnak mit mondok. Én vennék gázpisztolyt is, személyi riasztót is, mindent. Az viszont tényleg fontos, hogy erről a dolgodról sokan tudjanak, hogy tudják, hol kell keresni téged ha eltűnsz.
2010. jún. 14. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!