Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Még nem tudtam be illeszkedni...

Még nem tudtam be illeszkedni az osztályba 19-20 éves az osztály én 22 senkivel nemtudok beszélni, dög unalom az egésznap, már azon gondolkodom hogy otthagyom a képzést, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélgetésért képeznek, hanem tudásért, magaddal tolsz ki. ha otthagyod. Az a +2-3 év nem számít ebben az életkorban, nem azért nem tudsz beilleszkedni, hanem valami más ok miatt, amit ennyi alapján nem tudok megítélni. Lehet, hogy ellenszenves vagy, lehet, hogy volt pár hülye beszólásod, lehet, hogy görcsösen próbálod tenni a jófejet, miközben nem vagy az. Passz.

Gondold ezeket végig, és dönts felnőtt módjára.

2012. szept. 10. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Reggel megèrkezem mindenkinek köszönök, beszèlgetni nem beszèlgettem teljesen vissza húzòdò vagyok, bedugom a fülest aztàn egèsznap elhallgatom ha a tanàr nem kèrdez megse szòlalok egèsznap.
2012. szept. 10. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor csodálkozol? Mitől illeszkednél be? Egész nap bedugod a fülest, ez kb azt az üzenetet hordozza kifelé, hogy ti se érdekeltek engem, én se érdekeljelek titeket. Komolyan azt várod, hogy mások menjenek oda hozzád, hogy ugyan nem akarsz-e te is része lenni a közösségnek?
2012. szept. 10. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van.
2012. szept. 10. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Antiszociális vagy. Ha egész nap bedugod a füled, ne várd, hogy odamenjenek hozzád. Inkább próbálj meg beszélgetni a többiekkel!
2012. szept. 11. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!