Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha néha túl...

Mit csináljak, ha néha túl gyáva vagyok?

Figyelt kérdés

Van, hogy egyszerűen megőrülök, ha egyedül kell lennem, és akkor vagyok elememben, ha rengeteg ember vesz körül, akikkel lehet hülyülni, meg viccelődni, és általában bírják is a stílusomat, nagyon jól szoktam magamat érezni. És akár magamtól is odamegyek ismerkedni totál ismeretlen emberekhez, mert tudom, h úgyis vevőek lesznek rám, csípni fognak és így is szokott lenni.

De van úgy is (például ma), hogy egyszerűen képtelen vagyok közeledni. Ilyenkor rámtör valami fóbia és bár tudom, hogy kedvesek lesznek és nyitottak felém, egyszerűen inkább úgy teszek, mintha nem is akarnék tőlük semmit, nem akarnék ismerkedni, és mintha nem is adnék erre lehetőséget, tehát teljesen bezárkózom. Pedig én ugyanaz vagyok, de egyszerűen ilyenkor nem megy. Pedig társaságban érzem magamat igazán jól!! Mit csináljak, hogy legközelebb ne hátráljak meg? Mi a baj velem?

2012. szept. 3. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Skizofrén gyanús vagy
2012. szept. 4. 00:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudnék róla... de nem úgy tűnik.
2012. szept. 5. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Van ez így, nem kell beijedni. Csak ne burkolózz magadba, gondolj mindig kedvesen a többiekre, és vagy várd ki mig szólnak hozzád, vagy pedig azt várd ki, hogy visszajöün az eredeti stílusod. Meg azt is teheted, hogy tööröd a fejed, hogy mi a csudát kellene kitalálni ürügyül, hogy megszólíts valakit. Vagy egyik nap úgy húzzál zoknit, hogy egyik lábadon csíkos legyen a másikon meg pöttyös, és azt nem fogják megállni szó nélkül. És azt válaszolod, hogy csak véletlen...vagy hogy kölcsönadtad a párját a tesódnak, vagy elvitte a karvaly.
2012. szept. 5. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!