Az normális, ha néha ránk tör egy olyan érzés, hogy értéktelenek vagyunk?
Figyelt kérdés
Vagyis nem néha. Hanem mikor magamba fordulok, és elkezdem kutatni a jó tulajdonságaimat, akkor rájövök, hogy azok mindenkiben megvannak, ergo egyéniség nuku. Aztán jön az az érzés, hogy ha történne velem valami, nem is hiányoznék senkinek...Ez normális? Más is szokott ilyet érezni?
Csak akkor érzem ezt főként, mikor egyedül vagyok, tehát van időm gondolkodni.
2012. júl. 14. 23:41
1/5 anonim válasza:
miért lennél értéktelen mindenkiben van egyéniség sajátosság olyan nincs hogy nincs :) te nem veszed észre vagy számodra értéktelennek tűnnek de lehet mások szemében különleges.nem tudom a korod de biztos hiányoznál,úgy írtad mintha valami bebörtönzött bűnöző lennél :) egyébként normális az hogy gondolkozol és értékeled önmagad viszont kicsit több önbizalmat
2/5 LeftBehind válasza:
Kb azt írtad le,amit én a nap 24 órájában érzek...csak azért nem nyaltam be 2 doboz altatót,mert nem akarom a szüleimet tönkretenni.
18/F
3/5 anonim válasza:
de miért nem veszed te is észre magadban az értékességet ráadásuk k*va fiatal vagy 18 évesen meghalnál mikor annyi minden várhat rád?
4/5 LeftBehind válasza:
Őszintén? A szüleim egy totális lúzert neveltek ki belőlem,a korosztályom teljesen hülyébe vesz,a csajok úgy kerülnek mint valami fertőzést,tökéletesen tehetségtelen vagyok az ún. értékeimet pedig már inkább szégyennek érzem,senkitől nem tudok segítséget kérni és belefáradtam abba,hogy egyedül próbálkozzak mikor úgyse jön össze semmi.
5/5 anonim válasza:
változtass valamit a kinézeteden ha nem tetszik kezdj el valamit sportolni annyi lehetőség van.Egyébként meg biztos vannak értékeit olyan nincs hogy ne legyen csak nem vagy teljesen tisztába velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!