Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez az érzés?

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés

16 éves L vagyok...

Arról lenne szó, hogy még nem volt fiúm... Nem érzem hiányát sem, úgy érzem soha se lesz pasim, és valahol, mélyen, nem is szeretnék... Tudom, ez nem normális, de szégyelném magam, előtte és mások előtt is vele lenni... Tudom, hogy ez normális dolog, nem kellene szégyeljem, de valahogy, ha arra gondolok, hogy nekem egyszer pasim lesz, fura érzés tölt el... Valaki erre a korra már nem is szűz, nekem meg még pasim se volt... Nem arról van szó, hogy egész nap otthon tanulok, járok én el a haverokkal, meg minden, de valahogy nekem ez olyan lehetetlen dolognak tűnik... Ha pasikról van szó, akkor néha szégyenlem, hogy nekem nem volt, de emígy meg valahogy nem hiányzik... Barátnőim (akiknek nincs), siránkoznam meg áhítoznak a fiúk után, mint a 7ek óta szomlyazó ember a víz után... Nem tudnám elképzelni az életem pasival... Vannak nagyon "cuki" fiúk meg minden, de ha megkérdeznének, hogy lennék e a barátnőjük, tuti kikosaraznám őket, közben pedig nagyon tetszenek/ik az illető... Őnbizalomhiányos is vagyok, meg minden, annyira csúnya nem vagyok, meg is fordulnak utánam a fiúk... Normális ez az én koromban? :/

2011. jan. 10. 19:22
 1/6 böiler ***** válasza:

Figyelembe véve azt, hogy lány vagy, fiatal, így teljesen normális, hogy nem tudod, hogy mit akarsz.

Amúgy mért kell folyton azt lesni, hogy másoknak, hogyan felelsz meg? Főleg a barátoknak? A barátok azért barátok, mert elfogadnak olyannak, amilyen van.

Amúgy szerintem teljesen normális is lehet.

17/F

2011. jan. 10. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi probléma. Most más dolgok érdekelnek, nem érdekel a párkapcsolat. Pár év múlva megváltozik majd. Én szerintem ez inkább pozitívum, hogy ennyi idősen nem azzal vagy elfoglalva, hogy minél többen felhúzzanak.. Szóval ez normális, az a nem normális, amit a barátnőid csinálnak. 19/F
2011. jan. 11. 00:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat! :D :)
2011. jan. 11. 13:11
 4/6 Phoney ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Egyébként az a típus is lehetsz, aki nem szeret egyből "papás-mamást" játszani félidegenekkel, hanem szereti megismerni (és valamennyire megszeretni) a másikat azelőtt, hogy a szájába nyalna, és nem utána. (Ez ma nem igazán van divatban.)
2011. jan. 11. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
:O ugyanígy vagyok én is! vannak fiúk akik tetszenek, de soha nem tudnám elképzelni magam kapcsolatban...egyszerűen nem tudom elképzelni ezt a helyzetet :S
2011. jan. 11. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
én is így vagyok ezzel csak egy kicsit idősebb
2011. jan. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!