Ha választhatnál, hogy életed végéig legyen egy nő/férfi melletted vagy életed végéig legyen elegendő kábítószered, melyiket választanád?
Azért mert már három normális válaszomat kitöröltetted te szerencsétlen.
Mindent kipróbáltam, amit lehetett és ha normális életet akarsz élni, majd te is rájössz talán, hogy a drogokkal lófäszra se mész. Ennyi tapasztalattal a hátam mögött, nyugodtan kijelenthetem, hogy egy szerencsétlen vagy a drogra biztató válaszolókkal egyetemben.
Igen, elszívtad a 4-5 vicces cigidet és szerinted így le lehet élni egy életet. Igen. Le lehet. Szerencsére nem kell sokat költened majd a cuccra, mert sokáig nem húzod.
Nincs bajom a drogosokkal, mert az voltam. Tudom...
Viszont a "divatdrogosok" azok szánalmas kis patkányok.
"Viszont a "divatdrogosok" azok szánalmas kis patkányok.
"
Szerintem a divatdrogosok azok, akik füveznek mert az nagyon menő a haverok előtt.
Sosem használtam kábszert, úgyhogy saját részre a nőt választanám.
Ellenben ha az a kábítószer olyan sok lenne, hogy azt eladva kőgazdaggá válnék... hát.... meggondolnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!