Ha választhatnál, hogy életed végéig legyen egy nő/férfi melletted vagy életed végéig legyen elegendő kábítószered, melyiket választanád?
"Ha szeretetreméltó és jókat szexelnénk, akkor nyilván a férfit választanám. "
De azt írják, hogy pl. a heroin túltesz minden testi örömön. Ennek fejében is?
"De azt írják, hogy pl. a heroin túltesz minden testi örömön. Ennek fejében is?"
Igen, tudom, ezt nekem is mondták heroinisták, de szerintem nem teljesen megfeleltethető a kettő olyan módon, hogy a szex az X, a heroin meg ugyanennek az X-nek mondjuk a százszorosa. A szex egy szeretetett emberrel az nem teljesen replikálható semmilyen szerrel - maximum maga az orgazmust és az elélvezés pillanatát lehet alapnak venni és ezt az érzést sokszorozni, de egy szeretett emberrel sokkal több paramétere és rétege van annak, amitől az olyan jó, minthogy azt replikálni lehessen egy puszta kémiai anyaggal.
Persze lehet, hogy ez az egész hülyeség, és azonnal rákattannék, és gondolkodás nélkül az életem végéig (túladagolásomig) tartó heroinkészletet választanám. Eléggé hajlamos vagyok a szerekhez való függésre, eddig mindegyikre rászoktam, amit kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!