Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek rossz ha egy lány...

Szerintetek rossz ha egy lány nem szeret olyan lenni mint egy lány? Többi lenn

Figyelt kérdés
Nem szeretm a körömlakkokat, inkább a kocsik,nincs magassarkú, inkább a deszkás cipő,nincs szoknya inkánn hosszú gatya, nincsenk ékeszerek,smink sincs....

2012. szept. 1. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gond. Nem baj ha nem minden csaj beképzelt nyavajgós pics*.
2012. szept. 1. 12:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. szept. 1. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a te dontesed,h hogyan elsz. Rossznak nem mondhato. Lehet,ha idosebb leszel,akkor jobban fognak erdekelni ezek a dologok. De ha pl nem hasznalsz magassarkut,v smink nelkul leszel,akkor is lehetsz no ,es szep is:) Szoval nyugi.
2012. szept. 1. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaja a 3-as jól mondja, smink meg mindenfél pipere cucc nélkül is lehet ugyanolyan szép mint akármelyik csaj vagy még szebb is.

Egyébként én se követem a divatot, én magamat követem :D

2012. szept. 1. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy fiús lány meg lehet hogy nem beképzelt p*csa hanem mondjuk egy bunkó paraszt, az aztán tényleg jobb. (bocs kérdező, nem arra célzok hogy te is ilyen lennél)
2012. szept. 2. 00:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam :)
2012. szept. 2. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
És köszi mindenkinek
2012. szept. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!