Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan, akinek nincs...

Van itt olyan, akinek nincs igaz barátja? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Másfél éve van barátom. Nem egy helyen lakunk. Én egy régebbi affér miatt elvesztettem a barátnőimet. Ahol lakom nincs egy igaz barátnőm sem. Vannak olyanok akikkel elvagyok, de egyik sem a barátnőm. A többiek pedig messze laknak. Annyira rossz érzés mikor a barátom elmegy a barátaival ide-oda, söröznek, beszélgetnek, buliznak. Én meg itthon ülök, filmezek stb. Tanácsokat kérek. Mit csináljak? Magányosnak érzem magam, van még valaki ilyen helyzetben? Nem sokára kezdődik a suli, most kezdek egy OKJ-s képzést, remélem ott találok új barátokat, ami biztos, mert egyébként könnyen barátkozó vagyok, a lakóhelyemen kívül vannak barátaim, de nekik mégse mondhatom, hogy "5 perc múlva találkozzunk már, vagy gyere ki" A faluban nincs senkim... :\

18/L

2012. aug. 30. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokáig nekem sem volt igaz barátom. 21 éves, értelmes, de érzékeny lány vagyok, nekem a lelki dolgok, a megértés, a törődés nagyon fontos.Nevelőszülők neveltek fel, emiatt mindig selejtesnek éreztem magam. 18 évesen elköltöztem, most egyetemre járok és kezdek rájönni az értékeimre. Az előző bnőimmel sokszor úgy éreztem sajnálnak, talán egy kicsit le is néznek. Nem az ő hibájuk, olyan lány voltam, akiről lerí, hogy boldogtalan. De hidd el, eljön majd az a barátnő. Ne zárkózz el, használj ki minden ismerkedési lehetőséget. Igaz barátod az lesz, akivel az első perctől fogva természetes lehetsz és nem kell megjátszanod magad. A beszélgetés könnyen jön majd és úgy érzed, ő gy kicsit olyan mint te. Én most találtam rá, a nyár elején. Órákat tudunk beszélgetni, mindenről. Nem felszínes fecsegés ez, amit bárkivel tudsz művelni, nem...olyan dolgokat beszélek meg vele, amik másokat nem érdekel. De őt igen. Mert törődik velem. Véletlenül barátkoztunk össze. Beszélgess sok emberrel. Nem kell sokat. Ha megtalálod, az első szavakból tudni fogod, ő az.
2012. aug. 30. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! örülök, hogy te megtaláltad :)

Az a helyzet, hogy unokatesóm velem egyidős, vele nőttem fel, ő volt a legjobb barátnőm, 16 éves koromig. Azóta kicsit elveszett vagyok. Sok ismerősöm, haverom van. de barátnőm...

Nekem nem kell 3-4 barátnő. Elég egy, de ő tényleg IGAZ BARÁTNŐ legyen :\ Gimiben volt egy lány, nem is volt, mert még most is barátnők vagyunk, de elköltözött, és alig beszélünk.

Nekem egy olyan idióta csaj kell, mint amilyen én vagyok. Tudok röhögni a semmin órákig, benne vagyok minden hülyeségben, szeretek bulizni, és szépen kinézni, a szép ruhákat, adok is magamra (sokan ezért azt hiszik, hogy nagyképű vagyok, pedig egyáltalán nem)

Ha valakinek lenne kedve beszélgetni, az nyugodtan írjon privit :)

2012. aug. 30. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként ti, hogy ismerkedtetek meg? Kíváncsi vagyok arra a véletlen találkozásra :))
2012. aug. 30. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, olvasod-e még ezt. A válaszoló vagyok. Bocs,hogy egy évvel később írok, eléggé elhagytam ezt az oldalt,mostanában találtam vissza rá,és épp a megválaszoltjaimat olvasgattam :)))

Én a legjobb bnőmmel úgy találkoztam, h. egy egyetemre kezdtünk járni, tanító szakra. Ő magyaros,én énekes lettem. Nem beszélgettünk soha sokat,mert nem voltunk együtt sokat,én akkor még albiban laktam. Csak egy jófej csaj volt a sok közül. Otthagytam a tanító szakot az első év végén és átmentem egy másik szakra, így aztán már alig találkoztunk. 2.év végén egy másik albiban laktam ls nagyon el akartam jönni onnan. Egy bevásárlás alkalmával a vasútállomás felé sétáltam, mikor egymásba botlottunk. Egy teljes órát vártunk együtt a buszra (csak a vasútállomáson ültünk le, mert ott hűvösebb volt,itt Kaposváron a 2 egymás mellett van)...elpanaszoltam az albi problémát. Javasolta,h. költözzem a koliba, én addig nem tudtam, h. ott nyáron is lehet lakni (én már rég nem lakom otthon). Egy hónap múlva (júniusban) már a koliban laktam. Az egyetemnek lassan vége volt, neki kellett hazamennie, de addig kb. 2 hétig együtt voltunk. Rengeteget beszélgettünk, hülyéskedtünk, elmondtuk az összes titkunkat egymásnak...szeptemberben pedig visszajött és folytattuk, ahol abbahagytuk, azóta szakított a pasijával, egy szobába költöztünk, aztán összejött egy török erasmusos sráccal,és most kint vunk Törökországban mi is egy fél évre ;) :D Remélem azóta te is megtaláltad álmaid bnőjét!!!! :))))

2013. okt. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!