Van olyan titkod amit csak te tudsz?
-Ha van kedved írd le,és ha akarod a korod/nemed is leírhatod hozzá.
-Leírhatod más titkát is amit neked mondott el és megtiltotta hogy másnak is tovább add.
-Lehet olyan titok is amit csak kevesen tudnak,esetleg családok vagy barátok...de legfőképp a rendes titkoknak (amiket senki nem tud) örülnék :).
Na induljon a titok parti !
van !
sajnos nem vicces, nagy vonalakba:
pár éve egyik legjobb barátnőm rossz társaságba keveredett, én 6éve az ő és család barátja voltam, kicsit idősebb vagyok nála. 11 éves volt, cigizés,ivászat,balhés dolgok minden, és ha nem léptem volna közbe, más is lett volna... de nem mertem a szülei elé állni és kimondani hogy a lányuk milyen lett. semmit nem sejtettek. és hát... volt egy fénykép, amit leszedtem netről, kinyomtattam és a postaládájukba dobtam. a kiscsaj látható rajta cigizés közbe és alá írtam "******* Eszter, cigarettázás közben" na lett hejhaj a csajnak, de azóta hihetetlen rendes, szerintem megérte, mert tényleg felébresztette, kilépett abból a körből, mára már teljesen normális:) és ezt tényleg csak és kizárólag én tudom....illetve tudtam eddig:D
hát gyerekek nem igazán osztottatok meg sok titkot :D..
de azért a postaládás durva!szerintem végül is segítettél a szülőknek,olyan voltál mint egy hős,aki titokban megoldja a dolgokat..Csinálhatnál még ilyet ;D..
Na jöhetnek még a titkok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!