Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan titkod amit csak te...

Van olyan titkod amit csak te tudsz?

Figyelt kérdés

-Ha van kedved írd le,és ha akarod a korod/nemed is leírhatod hozzá.

-Leírhatod más titkát is amit neked mondott el és megtiltotta hogy másnak is tovább add.

-Lehet olyan titok is amit csak kevesen tudnak,esetleg családok vagy barátok...de legfőképp a rendes titkoknak (amiket senki nem tud) örülnék :).

Na induljon a titok parti !

2012. aug. 28. 22:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát most jól lepontoztam úgyhogy nem sokáig :D...
2012. aug. 28. 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

van !

sajnos nem vicces, nagy vonalakba:

pár éve egyik legjobb barátnőm rossz társaságba keveredett, én 6éve az ő és család barátja voltam, kicsit idősebb vagyok nála. 11 éves volt, cigizés,ivászat,balhés dolgok minden, és ha nem léptem volna közbe, más is lett volna... de nem mertem a szülei elé állni és kimondani hogy a lányuk milyen lett. semmit nem sejtettek. és hát... volt egy fénykép, amit leszedtem netről, kinyomtattam és a postaládájukba dobtam. a kiscsaj látható rajta cigizés közbe és alá írtam "******* Eszter, cigarettázás közben" na lett hejhaj a csajnak, de azóta hihetetlen rendes, szerintem megérte, mert tényleg felébresztette, kilépett abból a körből, mára már teljesen normális:) és ezt tényleg csak és kizárólag én tudom....illetve tudtam eddig:D

2012. aug. 28. 23:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#10, frissen regisztráltként nem nehéz azt ideig-óráig fenntartani, hidd el nekem.:D
2012. aug. 29. 00:41
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
Nahát lepontozott. Megyek kiugrok az ablakon, vagy felvágok pár eret magamon, még nem tudom.
2012. aug. 29. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Na,nyugi en felpontoztalak:D Ne tegyel magadban kart! Nem eri meg...loL:D am mit szoltok,szombaton X faktor!:)
2012. aug. 29. 13:32
 16/17 A kérdező kommentje:

hát gyerekek nem igazán osztottatok meg sok titkot :D..

de azért a postaládás durva!szerintem végül is segítettél a szülőknek,olyan voltál mint egy hős,aki titokban megoldja a dolgokat..Csinálhatnál még ilyet ;D..

Na jöhetnek még a titkok

2012. aug. 29. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ki tetszik. Igazából azt is csak hárman tudják, hogy tetszik valaki. Az egyiküknek ugyan beszéltem róla, elég nyíltan, de ő is csak a monogramját tudja, és szerintem azt is rosszul, mert külföldi.
2012. aug. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!