Lehet valaki annyi erős egyéniség vagy más gondolkodásmód, hogy szinte senkivel sem találja meg a közös hangot?
lehet
szerintem ez kevésbé beszédkészség meg kor kérdése. persze nem árt ha tud kommunikálni valahogy a másikkal, de ezen felül minden csak részletkérdés.
egyébként én is ilyen vagyok, jól el tudok beszélgetni másokkal, de attól még nem feltétlenül fognak megérteni vagy elfogadni, ami "közös hangot" jelentene. sőt, önmagában a közös hang sem jelent jó kapcsolatot valakivel.
Első vagyok, nem tudom, hála égnek valahogy soha nem találkoztam ilyesmi emberekkel, remélem nem is fogok.
Mivel nem csak egyik részről függ a másik megértése, így már elbukna a dolog mindenképp sajnos.
De még mindig nem értem egyébként, hogy az erős egyéniség és a "más gondolkodásmód" miért zárja ki, hogy ne tudjon valakivel elbeszélgetni, közös hangot megtalálni bárkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!