Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez lenne a depresszió?

Ez lenne a depresszió?

Figyelt kérdés
Szóval, mindig olyan szomorú vagyok, teljesen befordultam, senkinek nem keresem a társaságát, és úgy semmihez nincsen kedvem. Persze elég rossz évem volt, ugyanis volt egy barátnőm, akivel babakorunk óta ismerjük egymást, de ő mással kezdett barátkozni, felém se nézett. Aztán úgy volt, hogy átmegyek másik suliba, és ő is oda indult, de egyszer meghallottam amint azt mondta, hogy azért nem megy majd az Árpádba, mert én ott leszek. :S Rosszul esett, ezért eléggé összevesztünk. Aztán lett még egy barátom, ő meg kihasznált.... Tudom hogy a GYIK nem lelki szemeteskuka, de már annyira elegem van az életből, mert ezeken kívül volt még egyéb... Én nem akarok megőrülni... Kérlek, segítsetek, mit csináljak? 15\L

2012. aug. 28. 18:52
 1/4 anonim válasza:

Előtted az egész élet, ezt még nekem is mondták, én hasonló cipőben járok mint te. Én sem láttam értelmét élni nemrég, mert először éreztem vonzódást egy lány iránt, pedig én azért idősebb vagyok nálad, és későn érő típus vagyok, barátaim sincsenek.

Itt van a középsuli neked, vagy a gimi, biztos lesznek barátaid, csak ne fogd vissza magad, menj el velük. Nekem fogalmam sincs milyen amikor elhívnak ide-oda, bulikba, kocsmázásra, koncertekre, ezért elhatároztam hogy én többet nem fogok várni a csodára, még ha nincs is igényem társaságra annyira, de szeretnék új embereket megismerni hogy tapasztalatot szerezzek.

Bocsi, hogy csak magamról beszélek, de amit akarok mondani, az az hogy nyiss az emberek felé, én elterveztem hogy teszek azért, hogy emberek közé menjek, és nem fogom visszafogni magam, mert csak ennyi kell. Tedd te is ezt, csak ezt tudom tanácsolni.

23/F

2012. aug. 28. 19:03
 2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, a lényeg hogy csalódás ért a lánnyal kapcsolatban, azért voltam annyira kiborulva...
2012. aug. 28. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Jó tudni hogy nem vagyok ezzel egyedül.
2012. aug. 28. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Én így vagyok 3 éve. Történt akkor egy esemény, ami teljesen megváltoztatott. Nem szeretek eljárni, félek az emberektől, idegesítenek. Magányosnak érzem magam, mégse vagyok hajlandó senkivel se elmenni valahova
2012. szept. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!