Miért nem érzek szeretetet?
Nem, csak bebeszéled magadnak.
Lehet, hogy nem gondolod át eléggé, mi is történt valójában.
Nehéz választ találni a miértre, főként ennyi felvázolás után. Emlékezz vissza, hogy mi váltotta ezt ki pl. bármilyen kisebb vagy nagyobb szintű negatív élmény. Nem hiszem, hogy semmi ok nélkül, egyik napról a másikra történt volna ez a változás. Annyira nem tudsz szeretni, hogy a saját szeretteid iránt sem érzel már semmit?
18/ L :)
Pontosan, senki iránt, akármilyen csúnyán hangzik...
Egyébként van egy kiváltó ok, 13-14 éves korom között láttam pár kínzásos videót a neten, és eléggé magam alatt voltam 1 éven keresztül, és arra gondoltam mindig, lehet hogy van köze hozzá, fogalmam sincs...
Én úgy gondolom, ez már lehet kiváltó ok. Hiszen szembesültél azzal, hogy az emberi rosszaságnak nincs határa és igen fiatalon, gyerekként. Ekkor egy életre kihat a lelki sérülés, elrettentő tud lenni mindenfajta gonoszság és ez az átérzés elég volt ahhoz, hogy védekezésképpen kiégett benned a szeretet. Hogy ezen, hogyan segíthetnél, azt már nem tudom, de a miért az már meg van. Erre a választ nyilván csak egy pszichológus vagy Te magad tudhatod, illetve keresheted.
18/ L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!