Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti nem gondolkoztatok még...

Ti nem gondolkoztatok még azon, hogy oly kevés időnk van és ki kéne használni?

Figyelt kérdés
(közép iskolás vagyok) És egyre inkább azon gondolkodom, hogy elmegyek "világot látni" élvezni akarom az életet és kihasználni, lehet egy hónap múlva valahol holtan feküdnék, de az biztos, hogy az alatt az egy hónap alatt többet átélnék mint jó pár ember.. Most is járok bulizni, és élem az életem, vannak barátaim meg minden, de egyik reggel a tengerparton ébredni másikon már valhol máshol és így tovább, közben átélni élményeket új emberekkel megismerkedni biztos, hogy fantasztikus lenne.

2012. aug. 27. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezen én is már milliószor elgondolkoztam. Egyetlen ami visszatart, hogy nem tudnék élelmet szerezni. Már nem léteznek az erdőkben-mezőkön állatok, hogy még azokat levadászni lehessen. Legalábbis nem elég gyakori...
2012. aug. 27. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazából, ami a legjobb lenne, akalmi melókból megélni..

Alapszintű angol tudással rendelkezem :D ami remélhetőleg, elég lenne, de hát semmi sem biztos.. :/

2012. aug. 27. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt itt Európába nem nagyon lehet megvalósítani. Mármint ezt az alkalmi munkás dolgot. Talán Keleten, Oroszországban, a tundrán, vagy a Közel-kelet kevésbé modern országaiban.
2012. aug. 27. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát jah :/ de ahova legszívesebben mennék először is az Horvátország, kedves emberek gyönyörű tájak..
2012. aug. 27. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Én meg bejárnám a fél világot:D
2012. aug. 27. 17:20
 6/10 A kérdező kommentje:
én is, úgy gondoltam :DD csak ott maradnék egy darabig :)
2012. aug. 27. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Bár nem csinálnám ezt életem végéig. 4-5 év alatt sok mindent tanulnék a világról. Aztán ideje lenne belevágni a "letelepedett" életbe.
2012. aug. 27. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
A vastag, fekete betűkkel szedett címkérdésed igen, motoszkál bennem egy ideje, csak számomra másban nyilvánulna meg az idő kihasználása. Eleve az nem tetszik nekem, hogy egymást folyton-folyvást meggátolni igyekezzük (már az első szavakba öntött előítéletünk is erre hajaz), mikor több lehetősége senkinek nem lesz a repetára. Persze, hit kérdése ez is, én ateistaként nem mondhatok mást.
2012. aug. 27. 19:35
 9/10 anonim válasza:
Én is középiskolás vagyok, vannak megbízható barátaim és társaságom is a szórakozáshoz. Ennek ellenére én is jobban kiszeretném használni az életemet, érdekes, furcsa, izgalmas dolgokat csinálni. Legfőbb célom, hogy bejárjam a világot. Angolul elég jól tudok és még sok nyelvet meg akarok tanulni a továbbiakban. Nekem is nagyon tetszene egy ilyen szolid, olcsó hátizsákos túra. Én mondjuk első úti célként Keletet választanám. Különösen érdekelnek India nyomor negyedei. Jelenlegi körülményeimet tekintve azonban csak mondjuk 1 nyár erejéig tarthatna a túrám, hiszen ebben a korban kell különösen sokat tanulnom ahhoz, hogy később tényleg minden nap azt csinálhassam amit szeretek. Ha minden jól megy akkor a munkámban is utazgathatnék.
2012. aug. 27. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
de, csak az a probléma, hogy nem ilyen átlagos, rajtam múló elképzeléseim vannak az életről
2012. aug. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!