Agyamra ment a Naruto? Azt álmodtam hogy a naruto világában voltam, és tudtam használni a hiarishin no jutsu-t sage mode ban kunai nélkül, vagyis oda tudtam transzportálni ahova akartam. Szal jobban használtam mint Minato. Szerintetek lekéne állnom?
de most kom, azért ez bebaszott, mert mások a csajukkal álmodnak, én meg Narutosat...
14f
Vágjuk külön a szavakat és tegyük mögéjük a barbecue szót,és kész is egy éttermi étlap.
barbecue hiarisin.. Jól hangzik.Megéheztem a kérdésedtől. Asszem rendelek egy Unagit a közel keleti éteremből...de elkalandoztam. Tejesen normális,ha sokat töltesz valamivel. Én videójátkkal voltam már így. Több napos Oblivion maraton után,már álmomban is az átvezető portálok pecsétkövét pusztítottam. A lényeg hogy normális.Vajon nyitva vannak még a thai kajáldák? Király a édes vizi angolnás Unagi. De a lazacosat is csípem.
Nyugi, ez normális. Én már Pokémonosat is álmodtam. :D Meg már sokszor jártam álmomban (élőben is párszor) a kedvenc zenekarom koncertjén.
Az álmaid nagyrészben arról szólnak, amire sokat gondolsz, sokat foglalkozol vele, gondolkozol rajta, vagy szereted, ami a tudatalattidban van, stb.:D
Nem kell leállnod, ha szereted, nézd nyugodtan.
Nekem is volt már álmom a naruto világában (általában naruto szoktam lenni és egy levendula szemü lány legnagyobb álmát teljesítem :D ) és a Prince of Persia WW-el is álmodtam. :D
Nem vagy egyedül. :D
Te egy nagy Naruto fan vagy? Most megtudhatod mikor válik a szenvedélyed károssá...
-Szőkére fested a hajad, és megpróbálsz felsétálni egy fára.
-Egy életre szóló ramen-diétába kezdesz.
-Az éves vizsgáidat Chuunin vizsgának hívod.
-Becseréled a kedvenc sapkádat egy fejvédõre, amin a város jele található.
-Befelé fordítod a szemedet és azt kiáltod: Byakugan!
-Lemásolsz minden dolgot amit az emberek csinálnak és kijelented hogy ez a te különleges képességed.
-Egész éjszaka fennmaradsz, várva a következõ manga képregény megjelenését.
-Elkezded hozzáadni a -chan és -san szavakat a barátaid nevei végére.
-Leugrassz egy szikláról, és megpróbálod használni a Kuchiyose No Jutsu-t (idézőjutsut) hogy megidézd a Varangy Királyt.
-Az összes pénzedet egy báka formájú pénztárcában tartod.
-Megjegyzed a Ninpou mind a 64 pontját.
-Berakod a kezed a konvektorba, és az ordítod, hogy: Chidori! mikor kihúzod.
-Csatlakozol egy honlaphoz, és a Neji nevet használod, mint keresztnevet.
-Megnöveszted a hajad, csak azért mert azt hallottad: Sasuke a hoszzú hajú lányokat szereti.
-Elkezded a tanáraidat Sensei-nek hívni.
-Azt állítod, hogyha megölöd a legjobb barátodat, akkor jobb Sharinganod lesz.
-Egész nap egy könyvesboltban ülsz mangát olvasva.
-Amikor valaki megkérdezi ki álmaid nője, azt mondod: Ino!
-Az egész hetedet azzal töltöd, hogy Naruto oldalakat keresel.
-A kedvenc tanárodat Gai-sensei-nek kezded hívni.
-Elutasítod a randikat azzal az indokkal, hogy te már Sakuraval jársz.
-Kitűzöd célodnak, hogy egy nap te leszel a Hokage.
-Elvégzed a középiskolát, és kihirdeted hogy te már egy ANBU vagy.
-Megpróbálod megütni Itachit a képernyőn keresztül, amikor kínozza Sasuket.
-Beteszel Hinataról egy képet a pénztárcádba, azt állítva a barátaidnak hogy ő a barátnőd.
-Az álláshírdetésekben ANBU állást keresel.
-Vezényszóra kikiáltod egy véletlenszerű szereplő jelmondatát.
-Szimbólumokat rajzolsz egy tekercsre és megpróbálod bezárni vele a falat.
-Osonva közlekedsz, és a kellő alkalmat várod hogy lecsaphass a gyanútlan áldozatokra.
-Felébredsz az éjszaka közepén azt kiabálva: "Itachi, miért?!?!"
-Eszel a nap minden percében, majd megpróbálsz labdaként gurulni és másokat összenyomni.
-Megharaptatod magad egy kígyóval, és a fájó sebet Átokpecsétnek hívod.
-24 órán át mangát olvasol és addig nem hagyod abba, amíg már nem tudsz többet olvasni.
-Elhatározod, hogyha nem tudod 1500-szor megütni a fát, akkor 1500 kötélugrást csinálsz.
-Zöld ruhába öltözöl, és Zöld Bestiának kezded hívni magad.
-Elkezded azt mondogatni, hogy: Ez az én ninja utam!
:D
-Egész éjszaka fennmaradsz, várva a következõ manga képregény megjelenését. -MEGVÓLT
-Elkezded hozzáadni a -chan és -san szavakat a barátaid nevei végére. -MEGVÓLT
-Elkezded a tanáraidat Sensei-nek hívni. -MEGVÓLT
-Egész nap egy könyvesboltban ülsz mangát olvasva. -MEGVÓLT
-Amikor valaki megkérdezi ki álmaid nője, azt mondod: Ino! -MEGVÓLT
-Az egész hetedet azzal töltöd, hogy Naruto oldalakat keresel. -MEGVÓLT
-A kedvenc tanárodat Gai-sensei-nek kezded hívni. -MEGVÓLT
-24 órán át mangát olvasol és addig nem hagyod abba, amíg már nem tudsz többet olvasni. -MEGVÓLT
-Elkezded azt mondogatni, hogy: Ez az én ninja utam! -MEGVÓLT
Ez haláli:D én is ezt a korszakomat élem:D álmomban én is Naruto vagyok, és rament zabálok vagy beszélgetek Bee vel :)
az utcán azon jár a fejem,hogy ha akarnék fel tudnék menni a bérház tetejére egy ugrásból, nameg árnyékklónokat próbálok gyártani.
a húgomat Konohamarunak hívom és ha bármi van azt mondom,hogy én vagyok Naruto Uzumaki!:D és még sorolhatnám...egyszerűen IMÁDOM EZT! :)
Elfelejteti az unalmas hétköznapokat és a bajokat:)
a gáz csak az,hogy 19 éves csaj vagyok:S:))
(:
Bocsi de szakadok, ez nagyon vicces...
Egyébként pár hónapja én is így vagyok vele.
IMÁDOM!
és nem szabad leállni vele!pláne nem a csata közepén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!