én erős vagyok ha 12 évesen le tudom győzni a 19 éves lány tesóm bunyóban?
Figyelt kérdés
fiú vagyok csak ez a tesóm oldala2012. aug. 27. 13:10
1/32 anonim válasza:
Megvered a tesódat? Igazán nem szép dolog.
Ne vele verekedj inkább fiúkkal! :)
2/32 anonim válasza:
Ez attól függ, a tesód mennyire erős.
3/32 anonim válasza:
Attól, hogy őt le tudod győzni, még nem vagy erős.
5/32 A kérdező kommentje:
erős azért de játszottunk de azért bele adtunk mindent és legyőztem meg egy nálam 20 kilóval nehezebb fiút is földhöz vágtam a suliban meg egy hülyét is nyakon vágtam egyszer
2012. aug. 27. 15:05
6/32 anonim válasza:
Ezektől még nem vagy erős. Meg egyébként sem az számít, mekkora az izmod. Ha jó helyen üt, egy kevésbé izmos ember is életveszélyes lehet.
7/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok izmos átlagos vagyok 12 éves 45 kilós 156 cm csak egy különlegeségem van amit ugysem hisztek el ja amúgy nem akarok embert őlni
2012. aug. 27. 15:15
8/32 A kérdező kommentje:
kicsit vagyok csak izmos és utálom az ilyen kis pille puha 14-16 éves fiúkat nem akarok olyan lenni PICIT parasztos is vagyok talán
2012. aug. 27. 15:16
9/32 anonim válasza:
A különlegesség akkor ér valamit, ha egy biztos önvédelmi módszer. Ha olyasmi, hogy támadás esetén vérfarkassá válsz, és vörösen izzik a szemed (Nem kritikából írom, csak kiindulási alapnak egyik ismerősöm használtam), akkor felejtsük el. Hát igen, azok a bizonyos 14-16 éves páwák. Samu a csontváz erősebb némelyiküknél, de ugatni azt tudnak. Vagy a kedvenc csoportom, a 8éves gyilkos banditák. Frodo a hobbit nagyobb, és erősebb náluk, de már kést hordanak, és fenyegetnek...
10/32 A kérdező kommentje:
ja amúgy az eggyik kezemen 6 ujj van
2012. aug. 27. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!