Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem mostanában? Nem...

Mi van velem mostanában? Nem értek semmit!

Figyelt kérdés

Mostanában olyan ellentmondásos vagyok...

Egyszer fiú akarok lenni, máskor lány akarok maradni, nemtudom, hogy váltsak-e iskolát. Váltani is akarok meg nem is akarok váltani. Ha váltanák, akkor új emberekkel kellene megismerkednem, márpedig én nem szeretem az embereket, ha meg nem váltok, akkor maradok ezekkel, akik utálnak engem a kuloncségem miatt. Igaz, hogy nem szeretem az embereket és nem akarok kozéjuk menni, nem akarok ismerkedni, de mégis akarok, mert új emberek kellenek nekem. Nem akarok sulit váltani, de mégis akarok.

Nem csak a suliról van szó, hanem mindenrol... Mostanában azt sem tudom, hogy érzem magam, a két véglet kozott vagyok... Vagyis a két véglet osszefonódik nálam :( Olyan zavart vagyok, azt sem tudom már, hogy mit gondolok, hogy szeretek-e valamit vagy utálok. Kiborít minden!!! Ja, és még félek is az emberektol... Ennek tobb oka is van, de mégsincs.. Tudom is meg nem is tudom miért félek toluk.

Kb. pár hete a csontjaim és az izmaim is elkezdtek fájni, meg úgy osszességében mindenem, csak úgy ok nélkul, elozmény nélkul. Úgy érzem, mintha szét akarnák esni...

Mit csináljak???

2009. júl. 25. 23:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
EMO
2009. júl. 26. 00:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emo!!! Utálom az emo-t!!
2009. júl. 26. 01:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Mivel látom, hogy a multiplex-személyiségzavaros válaszomat nem értékeltétek valami nagyra, kifejtem bővebben.

Ez a "zavarodottság" olyan, mintha kissé duplázódott volna a személyiséged. Nem súlyosan szerencsére. A hirtelen izomfájdalmak és az emberektől való félelem is is multiplexre utalnak.

Szoktál szorongani, esetleg agresszív lenni időnként?

Ha multiplex, az elrejtőzik pár hét-hónap alatt, de újra visszajöhet, magától sosem múlik el. Egyáltalán nem biztos, nem állítok diagnózisokat, de azért mindenképp érdemes lenne meglátogatnod egy pszichológust.

Minden jót.

2009. júl. 26. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!