Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem mostanában? Nem...

Mi van velem mostanában? Nem értek semmit!

Figyelt kérdés

Mostanában olyan ellentmondásos vagyok...

Egyszer fiú akarok lenni, máskor lány akarok maradni, nemtudom, hogy váltsak-e iskolát. Váltani is akarok meg nem is akarok váltani. Ha váltanák, akkor új emberekkel kellene megismerkednem, márpedig én nem szeretem az embereket, ha meg nem váltok, akkor maradok ezekkel, akik utálnak engem a kuloncségem miatt. Igaz, hogy nem szeretem az embereket és nem akarok kozéjuk menni, nem akarok ismerkedni, de mégis akarok, mert új emberek kellenek nekem. Nem akarok sulit váltani, de mégis akarok.

Nem csak a suliról van szó, hanem mindenrol... Mostanában azt sem tudom, hogy érzem magam, a két véglet kozott vagyok... Vagyis a két véglet osszefonódik nálam :( Olyan zavart vagyok, azt sem tudom már, hogy mit gondolok, hogy szeretek-e valamit vagy utálok. Kiborít minden!!! Ja, és még félek is az emberektol... Ennek tobb oka is van, de mégsincs.. Tudom is meg nem is tudom miért félek toluk.

Kb. pár hete a csontjaim és az izmaim is elkezdtek fájni, meg úgy osszességében mindenem, csak úgy ok nélkul, elozmény nélkul. Úgy érzem, mintha szét akarnák esni...

Mit csináljak???

2009. júl. 25. 23:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
kamasz vagy, annyi van. én is voltam ilyen időszakomban
2009. júl. 25. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, kamasz vagy. A csontjaid azért fájnak, mert épp nyúlsz. :) A lelki dolgok is ezért vannak.

(ha nem, akkor jól benéztük :D )

2009. júl. 25. 23:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Oké, de ez csak most kezdodott pár hete! Ezelott még nem volt ilyen, pedig már régóta kamasz vagyok......
2009. júl. 25. 23:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet kialakuló multiplex-személyiségzavar.
2009. júl. 25. 23:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Mi az a személyiségzavar?
2009. júl. 25. 23:24
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy?
2009. júl. 25. 23:26
 7/13 anonim válasza:
100%
Beszélgess róla egy kicsit anyukáddal. A szülők iszonyú jó fejek tudnak lenni, ha azt látják, hogy tényleg kíváncsi vagy a véleményükre. Lehet, hogy ő is átélt ilyesmit. Minden anya örül, ha a gyereke megosztja vele, hogy érzi magát. Sokat tud segíteni mindkettőtöknek, hogy jobban értsétek egymást.
2009. júl. 25. 23:55
 8/13 anonim ***** válasza:

A személyiségzavarnak rengeteg fajtája van. Rám kb a fele jellemző és pont úgy érzek mint te.

Pszichiáterrel, gyógyszerekkel lehet segíteni rajta. Én voltam pszichiátriai klinikán, ha nem szöktem volna meg talán már jól is lennék...dehát nem volt csak 2 méteres betonkerítés, az meg mit ér.

2009. júl. 26. 00:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Voltam már gyógyszeres kezelésen, nem sokat segített, de nagyon meghíztam tole!!! Lehet a gyógyszer volt rossz.
2009. júl. 26. 00:26
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
majd kialakul idővel a hormonjaid eldöntik.
2009. júl. 26. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!