Hogy kell élni?

Figyelt kérdés
Eddig burokban éltem, bezárkóztam egy súlyos tragédia után, de ki akarok törni, élni akarok, jól akarom érezni magam, de nem tudom, hogyan. Nem tudom, mi az, amitől érezném, hogy élek.

2012. aug. 26. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:

kezd el sportolni vagy valami.

habár amitől a leg élőbbnek fogod magad érezni, ha szerelmes leszel, vagy annyira szereted magad;)

2012. aug. 26. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Pozitív felfogása mindennek, aminek csak lehet. Illetve optimizmus. :)

Mindkettőből kirepülsz néha-néha kis vagy nagyobb időre, de ajánlatos ezekbe visszaépülni, vagy hogy mondjam...

A sport tényleg jó, mondhatni felszabadít kicsit, eddzed is magad, egészségesebb is leszel, jó dolog. A szerelem szintén, de az viszont fele annyira sem egyszerű, mint sportolni... valaki soha nem lesz szerelmes az életében, valaki pedig állítólagosan 94-szer is... emberfüggő, de ténylegesen szerelmesnek lenni az életben nem sokszor lehet, ez teljesen biztos. (x<5 - mondjuk)

Nem mondom, hogy élj úgy mintha minden nap az utolsó lenne, ez betarthatatlan, de néha gondolj erre, főleg a szeretteid, rokonok körében, ez viszont tényleg fontos.

2012. aug. 26. 23:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok, van egy barátnőm nem olyan régóta. Miatta szeretnék végre élni.
2012. aug. 27. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Van barátnőd, miatta akarsz élni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá. Fantasztikus.

És mi volt az a hatalmas tragédia, ha megkérdezhetem?

2012. aug. 27. 03:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretek beszélni róla. Elvesztettem valaki(ke)t, akik a lehető legközelebb álltak hozzám.
2012. aug. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!