Ha semmi értelme hogy teszek valamit vagy nem, akkor miért tegyek bármit is?
Amit eddig tettem, az sose azt hozta az életembe amit szerettem volna. Ritka kivétellel. Önmagam nem túl szerethető természetétől pedig nem tudok megszabadulni. CSak azért hogy szeressenek másmilyen meg nem leszek mert talán az a legszánnivalóbb egy ember életében, ha tudja h valamilyen de másnak akar látszani.
A VILÁG meg úgy is megy ha én éppen dobozolok egy gyárban szalag mellett vagy ha nem. (ez csak egy példa volt)
Isten adná, hogy a tolerancia érzése megszületne bennem, de nem érdekel az sok BUTA ember. Sajnálom és nem akarok megbántani senkit bárcsak ne érezném igy! de az én nívóm már ha van ilyen, nem abban a társadalmi rétegben van ahol élek. Itt meg csak vegetálok minden szinten.
ez ilyen filozófiai kérdés ..-lehet szerintem általános is -mert sokan érezhetnek hasonlóan max kifele vigyorognak mint a muppet showban..
mi a megoldás ? osszatok rendesen az őszinte kérdés mindig kiveri a biztosítékot .-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!