Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha úgy érzem...

Mit csináljak, ha úgy érzem már elértem azt amiért ide születtem?

Figyelt kérdés

minden ember okkal születik a földre, és úgy érzem én már beteljesítettem a sorsom. most úgy érzem magam, mint egy üres váza.

nem hinném hogy folytatni kellene. de öngyilkos sem lehetek.

ilyenkor mi a teendő? csak üljek és nézzem ahogy telik az élet?

2012. aug. 26. 12:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint Te egy nagyon boldog ember vagy gratulálok.

Most is tehetsz még dolgokat, pl. jótékonykodj, azzal nemesebb lesz a lelked.

2012. aug. 26. 12:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha még élsz akkor még van mit csinálnod itt ezen a világon, nem gondolod?
2012. aug. 26. 12:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ember mindig új célokat tűz ki maga elé, és élete végéig tanul.ha nem találsz célokat akkor tényleg nincs miért élni, de nem hiszen hogy mindent elértél amit egy ember elérhet.
2012. aug. 26. 12:47
 4/16 A kérdező kommentje:

azok amik a céljaim lettek volna beteljesíthetetlenek.

de 4 embernek gyökeresen megváltoztattam az életét, pozitív irányba.

csak egy véletlen, hogy még mindig itt vagyok.

2012. aug. 26. 12:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Keress új célt, hobbit, amiben nehéz fejlődni, ez sok időre leköt.
2012. aug. 26. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss, de honnan tudod, hogy beteljesült a Sorsod ? Látnok vagy ?

Miből gondolod, hogy ezután nem fog semmi történni Veled ?

Bármelyik pillanatban történhet bármi, amit még csak nem is sejtünk és új irányba viheti az életünket, arról már nem is beszélve, hogy jobb esetben mi magunk is azon vagyunk (kellene lennünk), hogy kihozzuk a legjobbat önmagunkból.

Szerintem próbáld meg Te is, a szabad akarat alapján mindig van választási lehetőséged az utak közül. Bármerre mész, úgyis csak tapasztalsz, ami soha nem árt.

Amúgy hány éves vagy ?

2012. aug. 26. 13:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne,hogy hány éves vagy??Amúgy célok mindig vannak az ember életében,csak keresni kell valami másikat,amit tudsz még teljesiteni.
2012. aug. 26. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha vannak olyan céljaid amik beteljesíthetetlenek, akkor a sorsod még nincs beteljesítve, ergo még nem érted el az amiért ide születtél.
2012. aug. 26. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Majd akkor jelentsd ki, hogy kész vagy, ha már nem élsz, addig okkal vagy itt, a gépezetben hiba NINCS. Tanulni van mit, tudod, hogy hogy lesz a sült csirkemellből amit megeszel az ami? Tudod, hogy az univerzumban milyen csodálatos és egyben halálos veszélyek "élnek" ránk nézve? Vagy hogy a halál nem van vagy nincs, hanem egy folyamat, ami megfordítható? tanulj, és ha igazán kész vagy, azt tudni fogod.
2012. aug. 26. 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire spirituális a felfogásod, akkor tudhatnád, hogy nincsenek véletlenek. Így az sem az, hogy még itt vagy a földön.
2012. aug. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!