Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok nőkkel beszéln...

Miért nem tudok nőkkel beszélni? (nő vagyok)

Figyelt kérdés
Iskolás koromban is mindig a fiúkkal voltam, sosem jöttem ki jól a lány osztálytársaimmal. Most új munkahelyem van, 10 férfi és 10 nő dolgozik együtt. Hát 9 nő ott csipog együtt, meg így-úgy szeretik egymást, mindenhova együtt mennek, én meg semmit nem tudok hozzájuk szólni. Én el vagyok egész nap a 10 pasival, de néha kínosan érzem magam, hogy a nők tuti kibeszélnek, hogy különcködök. De mikor leültem közéjük semmit nem tudtam hozzájuk szólni, nekem nem megy ez a: jaj drágám de aranyos vagy meg stb. "nyáladzás". Ez nagyon gáz??
2012. aug. 25. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Apakomplexus van lezbikus hajlam amit titkolsz meg magad elott is.

Komolyan valaszoltam, a szobatarsam pszicfhologiat hallgat o mondta

2012. aug. 25. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:

"jaj drágám, de aranyos vagy"-Nem szeretsz Vazul nénivel beszélgetni a csirkefarhát jelenlegi áráról.

Szerintem ez jó.

Akinek nem élvezed a társaságát, azzal nem érdemes nagyon barátkozni.

2012. aug. 25. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam soha velük mit kezdeni.

És nem vagyok leszbi, hajlamom sincs rá!

És nem tudtam, hogyha a fiúkkal jobban kijövök ill. érdeklődöm irántuk az már apakoplexusnak számít.

Nem értek egyet az agyturkásszal.

2012. aug. 25. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló hatalmas baromságot írt.Gratulálok!
2012. aug. 25. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Miert? A kerdezonek biztos van valami baja ha egy novel sem bir baratkozni/ beszelgetni

Vannak nok akik nem csak a gyerekrol meg a fozesrol tudnak beszelni

Valami gatolja hogy nokkel baratkozzon

2012. aug. 25. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,de biztos hogy nem a "leszbi hajlama"
2012. aug. 26. 00:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Van legjobb barátnőm, ő az egyetlen, akivel akármit megbeszélek. De ennyi. Szóval nem azt írtam, hogy sohasem, de pl új helyen nem tudok.
2012. aug. 26. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok.olyan jó lenne ha a lányokkal is jól kijönnék,és tudnék velük "lazán fecsegni" de egyszerűen nem megy.remélem ez majd változni fog.
2012. aug. 30. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!