Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Viharok. Félsz vagy szereted?

Viharok. Félsz vagy szereted?

Figyelt kérdés
Indokold meg :)
2009. júl. 25. 16:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, annyira szép, szeretem a villámokat, ahogy a szél felborzolja a hajam, a hideget, a mennydörgést. Ahogy elázok az esőben. Vagy amikor végigsétálok az utcán és egyedül vagyok.
2009. júl. 25. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest hogy itt mindenki imádja a vihart nem nanyon szoktam embereket látni az utcán sétalgatni. Álltalában mindenki rohan olyan helyre ahol nem ázik el. Egyébként én nem szeretem..:-(
2009. júl. 25. 17:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem! Igazából minden vágyam,hogy egyszer egy tornádót is láthassak. Régen meteorológus akartam lenni, mert mindig vonzottak az égi jelenségek, de főleg a viharok. Ha dörög és villámlik, lekapcsolok mindent, kiállok a teraszra és csak bámulom, milyen gyönyörűek. :)

21/L

2009. júl. 25. 17:52
 14/23 anonim válasza:
100%

én imádom őket!! :D :D

lehet h most hülyének fogtok tartani, de én pl. imádok viharban vezetni... vagy a barátom mellett ülni a kocsiban... van benne valami varázslatos, vagy nem tudom :D

de fantasztikus .

2009. júl. 25. 17:56
 15/23 anonim ***** válasza:
imádom! főleg a szelet és dörgést..fantasztikus!
2009. júl. 25. 18:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem,mert szép mertjó illata van a nyári záporoknak,mert felfrissít. De nem mindig örülök neki.. pl ha nincs nálam esernyő.De van olyan is hogy direkt nem viszek esernyőt..Ez a hangulatomtól is függ. De a villámlástól és a dörgéstől viszont már félek.
2009. júl. 25. 18:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon félek, amióta a 3 évvel ezelőtti aug. 20-i vihart a szabadban egy buszmegállóban kellett átvészelnem.

23 L

2009. júl. 25. 19:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
imádom. Adrenalinfröccs. Mindig kint vagyok, sétálok, De sajna mostanában nincs errefelé.
2009. júl. 25. 19:13
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszön a válaszokat, én nagyon szeretem :) Várom a többi kommentet is :)
2009. júl. 26. 03:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az Aug 20.i viharon kint voltam, pont a vihar központjába, ott volt a legerősebb a vihar! Természetesen pont egy sóder volt a közelben és felkapta a kavicsokat a szél és persze minket találtak el! Hát azóta szél fóbiám van, nem merek kilépni a házból ha elkezd fújni a szél, remegek, akaratlanul elkezdek sírni, fáj az egész melkasom van amikor nem kapok levegőt! Szóval utálom a viharokat!! Rossz időben voltam rossz helyen és egy életre megkeserültem.
2009. júl. 26. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!