Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Viharok. Félsz vagy szereted?

Viharok. Félsz vagy szereted?

Figyelt kérdés
Indokold meg :)
2009. júl. 25. 16:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem. Egyrészt szép, másrészt remek olyankor fotózni/sétálni. Üresek az utcák is.:)
2009. júl. 25. 16:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
félek, a dörgés hangjától (főleg amikor nagyot csattan), a villámtól, a nagy széltől. de másrészt meg csodálom a természet erejét.
2009. júl. 25. 16:54
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem mert elmegy az áram , tönkre mennek a növények a kertben minden tiszta sár .
2009. júl. 25. 16:55
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

imáááádom :) annyira élvezem nézni milyen ereje van, régen rettegtem tőle, meg a dörgéstől is, de mostanában felmegy tőle az adrenalinom. Nem kívánok pusztítást meg ilyesmiket, de ha már van imádom nézni. És kár hogy csak úgy lehetnek hogy közben pusztítatnak. A múlthét szombati is iszonyat erejű volt. Mindegyikről csinálok fényképeket :)

Erre a hétvégre me mondtak most igaz?

27/L

2009. júl. 25. 17:00
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
régebben nagyon féltem,de nem tudom valahogy elmúlt és ma már nagyon tetszik,szeretem nézni :)
2009. júl. 25. 17:05
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem. Olyankor szinte "kézzelfogható" a természet ereje. Közel érzem magamhoz. Szeretem nézni, hallgatni. Lenyűgöz.

Szeretem az esőt is. Kis koromban általában bentről néztem, hallgattam, ilyenkor mindig éreztem, milyen jó, hogy van házunk, ahol nem ázunk el. Meg volt olyan is, hogy direkt kimentünk, bár a szüleink csak védett helyre engedtek. Azóta többször áztam már el alaposan esőben. Szeretem "érezni" a természetet, pl. ahogy végigfolyik az arcomon. És jó az a tudat is, hogy engem ez sem tarthat vissza pl egy sétától.

"Nincs rossz idő, csak rossz ruházat" - ahogy a skandinávok mondják. (Bár ott inkább a hideg ellen kell.)

2009. júl. 25. 17:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :) ez szép amit írtál utolsó válaszoló :)
2009. júl. 25. 17:15
 8/23 anonim ***** válasza:
Ha bent vagyok a lakásban,és mindenki itthon van,akit féltenék,akkor így bentről van valami varázsa,de a villámlástól félek.Főleg ha úton vagyok.
2009. júl. 25. 17:25
 9/23 anonim ***** válasza:
Imádom,ahogy süvít a szél az eső kopogását..engem elaltat pillanatok alatt...vannak relaxációs mp3-aim amik között vihar is van szélfúvás eső..kb egy órásak de még sosem hallottam végig mert az első pár percben elalszom..:D
2009. júl. 25. 17:26
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek tőlük, csak annyira tartok, mint amennyire minden normális embernek tartania kéne. A komolyabb viharok elég veszélyesek tudnak lenni.

Egyébként, ha leszámítjuk a gazdasági és emberben való károkozását, akkor látványra, érzésre kellemesek tudnak lenni.

2009. júl. 25. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!