Neked mi a legfontosabb az életben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 18:02
3/9 anonim válasza:
Egy szóban: önmegvalósítás. Hogy el tudom érni amit akarok, az életem irányítása az én kezemben van és nem csak sodródok az árral egy életen át. Aki csak sodródik és nem hiszi el hogy valójában ő irányít az sose lesz igazán boldog, hiába van családja, szerelme, egészsége, pénze stb. mindig sírni fog mert sose elég jó neki az ami van. Mert belül érzi hogy ő mást szeretett volna de nem vette a fáradtságot ahhoz hogy elérje amit akart.
5/9 anonim válasza:
Az a személy, akit tiszta szívemből szeretek.
6/9 anonim válasza:
Ez most nagyon önzően fog hangzani, de Én.
7/9 anonim válasza:
kaja, pénz, szórakozás.
Aztán majd remélem idővel változik.
9/9 anonim válasza:
Egyelőre maga az élet(önzően hangozhat, mert tulajdonképpen azt jelenti:én), édesanyám és a legjobb barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!