Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van menekülési kényszerem?

Miért van menekülési kényszerem?

Figyelt kérdés
Már egyszer feltettem egy hasonló kérdést, de kicsit félreértették úgyhogy megpróbálom máshogy megfogalmazni. Az a lényeg, hogy ott ahol élek, nem érzem jól magam ezért mindig mehetnékem van. Az összes pénzem utazásra költöm, csak hogy ne kelljen itt lenni. Ebből kifolyólag nem merek állandó munkát sem vállalni, mert félek hogy örökre itt maradok. Amikor itt vagyok szinte fizikai rosszullétet érzek, és folyton rámtör a sírás, de máshol meg tök jól érzem magam. Miért van ez? Mit tegyek hogy beletörődjek, hogy itt kell élnem? Utálom ezt az érzést, de nem tudom hogy lehetne megszüntetni...
2012. aug. 22. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen marhaságaid vannak, akkor lakjál kerekes kunyhóban(lakókocsi) azzal oda mész ahova akarsz és megszűnik a probléma..még jobb ha olyan munkát keresel amit számítógépen lehet végezni és akkor ki se kell dugnod a kormos seggedet a lakókocsiból...
2012. aug. 22. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mi korlátoz abban, hogy elmenj? Ha ilyen kéynszer érzésed van, megtalálod a módját előbb utóbb, hogy elmenj. Addig is készülj rá. Tanulj, hogy értsél valami használható dologhoz. Tanulj nyelveket. Böngészd a térképet, és találd ki hová mennél. Készülj, és egyszercsak ott lesz az alkalom. Ha felkészülten talál az alkalom, akkor elmész. Kaland az élet!
2012. aug. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!