Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek az jó ha egy lány...

Szerintetek az jó ha egy lány fiús? Többi lent

Figyelt kérdés

Mert én nem vagyok valami lányos, nem járok szoknyába sőt utálom, utálok vásárolni,a deszkás cipőket szeretem deszkázok is a feketét és a kéket szeretem,és bokszolni is zseretnék,sőt inkább szünetekben a fiúkkal galacsinozok mint a lányokkal a pasikat nézem:S 14/L

És ez szerintetek milyen?

2012. aug. 21. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdezőnek igaza van, azt én is láttam, de nem hittem volna, hogy a két kérdező ugyan az!xD Hát ez most odavágott... Amúgy nem gáz.:) Én is ilyen vagyok, csak én deszka helyett (Bár haverom "megtanított", de CSAK gurulni tudok vele.), gitárt ragadok.:) 2 éve kezdtem el bokszolni, 5 éves korom óta intenzíven atletizálok, szóval relatíve izmos testem van. A hímek mégis azt mondják, hogy jobb ez, mint a rinyapinák, szóval...:)) És én büszke is vagyok rá... Így legalább magam vagyok, és tudod... "Inkább utáljanak azért ami vagyok, minthogy szeressenek azért ami nem."- Kurt Cobain
2012. aug. 22. 20:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem,akkor nem vagy semmi...
2012. aug. 23. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!