Szerintetek az jó ha egy lány fiús? Többi lent
Figyelt kérdés
Mert én nem vagyok valami lányos, nem járok szoknyába sőt utálom, utálok vásárolni,a deszkás cipőket szeretem deszkázok is a feketét és a kéket szeretem,és bokszolni is zseretnék,sőt inkább szünetekben a fiúkkal galacsinozok mint a lányokkal a pasikat nézem:S 14/L
És ez szerintetek milyen?
2012. aug. 21. 18:15
11/12 anonim válasza:
Igen, kérdezőnek igaza van, azt én is láttam, de nem hittem volna, hogy a két kérdező ugyan az!xD Hát ez most odavágott... Amúgy nem gáz.:) Én is ilyen vagyok, csak én deszka helyett (Bár haverom "megtanított", de CSAK gurulni tudok vele.), gitárt ragadok.:) 2 éve kezdtem el bokszolni, 5 éves korom óta intenzíven atletizálok, szóval relatíve izmos testem van. A hímek mégis azt mondják, hogy jobb ez, mint a rinyapinák, szóval...:)) És én büszke is vagyok rá... Így legalább magam vagyok, és tudod... "Inkább utáljanak azért ami vagyok, minthogy szeressenek azért ami nem."- Kurt Cobain
12/12 A kérdező kommentje:
Értem,akkor nem vagy semmi...
2012. aug. 23. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!