Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnál ha újra fiatal...

Mit csinálnál ha újra fiatal lehetnél? 15-16

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Állandóan lógnék a suliból, mert tudom, hogy az utolsó év alatt bőven ráérek felkészülni az érettségire. Amikor pedig nem mennék be, akkor a barátaimmal baromkodnék :D
2012. aug. 21. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha újra fiatal lennék akkor valószínűleg mindent ugyan úgy csinálnék mint akkor :)

Viszont ha az élettapasztalatom a mostani lenne de fiatalabb lennék, akkor egyértelmű hogy nagyobb sikerem lenne az élet több terén!

2012. aug. 21. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem hagynám abba a sportolást.
2012. aug. 21. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Én nem lennék újra 15-16. Mostanában ezerszer nagyobbakat bulizok, mint akkoriban, sokkal-sokkal kötetlenebb minden, sokkal jobban lehet csajokat felszedni, stb...

26/F

2012. aug. 21. 14:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én most pont ennyi vagyok, de nem bulizom agyon magamat. Most gyúrok rá a jövőmre, szülők miatt is kötöttebb az időrendem és amúgy sem vagyok az a disco lány típus. Gondolkodtam már azon, ha idősebb leszek, megbánom e , hogy nem fordítottam annyi időt a szórakozásra ennyi idősen, de ha akkor is így fogok gondolkodni, mint most(ami szerintem úgy lesz) akkor nem lesz ezzel sem gondom:)

Remélem nem tévedek:D

16/L

2012. aug. 21. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
40 vagyok, ha 15 lennék ezerrel tanulnék. Nem voltam hülye, csak lusta és bulizós. Most is tanulhatnék, de család stb mellett már nem szeretném, ha bármi rovására menne, mert eléggé vizsgadrukkos is vagyok.
2012. aug. 21. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Másik szakmát választanék. Már pár hónapja a mostani szakmámat tanultam, amikor hallottam arról, hogy másik iskolában jobban hozzám illő szak lett volna. Persze utána már meghaladtam azt a kort, így nem tudtam beiratkozni rá, csak fizetősben lehetne. :(
2012. aug. 21. 21:58
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Ha újra olyan fiatal lennék nem utasítanék el mindenkit, lefeküdnék azzal aki jól néz ki... :P
2012. aug. 22. 01:15
 9/13 anonim válasza:
67%
Kirúgnám az akkori pasimat és rágyúrnék a fősulira. Nem hallgatnék a szüleimre és a ofőmre, akik nem hitték el, hogy fősuliba mehetek. És kiütném apám kezéből az üveget.
2012. aug. 22. 10:23
 10/13 anonim válasza:
51%
Akkoriban teljesen más értékrendem volt,az iskolám nagyon laza volt,alig kellett bejárni,én meg szinte minden időmet a jégpályán töltöttem,nyáron rengeteget buliztam.Jó így ahogy van,de egy nyelvet igazán megtanulhattam volna,hisz volt időm:),iletve a több tanulással egyetértek,mert én 4 éven keresztül egy könyvet se vettem elő,és az egyetemen nagyon nehéz még mai napig is emiatt. 22L
2012. aug. 26. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!