Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek többé szomorú?

Figyelt kérdés
Olaszországban lakok már lassan három éve anyukammal meg a tesommal. Van amikor eszembe jut hogy milyen volt otthon iskolába járni meg a barátokkal lenni ideges leszek, meg fajdul a hasam és legszívesebben sirnek. Minden este arra gondolok hogy de jó lenne otthon. Ma is volt a tűzijáték és tudom hogy a barátaim mentek bulizni én meg itthon ülök. Lehet féltékeny vagyok azokra akik magyarba laknak vagy nemtudom... Már facebookra se megyek fel nem akarok senkivel beszélni mert csak szomorú leszek. A nap minden szakában magyarországra gondolok a régi időkre főleg amikor suliba vagyok.. Nem tudom ki verni a fejembol. nem tudom mi csinaljak. Tegnap este is zenét hallgattam eszembe jutott ez a dolog és sírtam. Mi csinaljak hogy elmuljon ?
2012. aug. 21. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Kriszti, nincs olyan barátod, akihez elmehetnél nyaralni, vagy szünetben esetleg rokonok? Vagy csak úgy is eljöhetnétek a Balatonra nyaralni (úgy értem te, anyud, tesód).

Sajnos az emlékekkel nem lehet tenni semmit, majd elmúlik.

2012. aug. 21. 02:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel semmit nem lehet csinálni, ez a honvágy.Vagy elmúlik egy idő után, vagy nem...

De ott is biztosan vannak barátaid és el tudtok menni szórakozni mondjuk.

2012. aug. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!