Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Befenyített a kisember?

Befenyített a kisember?

Figyelt kérdés

Egyik pajtim valahogy szóba hozta Tüncikét, a volt barátnőjét. Megkérdeztem tőle, hogy hogy mentek szét, vagy mégis ki ő (mert semmi konkrétat nem mondott eddig róla, gondoltam most beszélgetni szeretne a témáról).

A reakciója a következő volt, nagyon idegbeteg fejjel: "Ha még egyszer szóba hozod, véged!" Kérdem tőle mivan, mégsem akar róla beszélni, vagy mi baja van? Erre azt mondja "Nem, csak ha BÁRKI, aki felhozza ezt, megkeresem intézményen kívül és megverem." :DDDDDDDD

Aztán meg kussolva ült könnyes szemmel enyhén megfűszerezve egy kis pikáns remegéssel. Mindez egy tanóra alatt történt, 12. -es 19/f.

Sosem láttam még így kiborulni, szóval nem is tudtam mire vélni igazából ezt az egészet. Felhozza a témát, aztán még ő ugat le, hogy miért kezdek róla beszélni... kicsit sem antiszoc a gyerek... :DDD

Ez tuti vmien betegség, de ötletem sincs mi lehet. Csak depresszióra tudok gondolni, ami néha felszínre tör nála. Vagy inkább elég durva kisebbségi komplexus (azért ilyen szinten lereagálni egy ilyen apróságot)... nem százas szegényke.

2012. aug. 20. 19:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán hiperaktív.
2012. aug. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!