Milyen törvényt ismertek ami a kisember érdekeit képviseli, és nem a tehetőseket támogatja?
Esetleg, ha definiálod, hogy mit értesz a "kisember" szó alatt... Mert ez nem törvényi megnevezés, úgyhogy így nehéz bármit is mondani.
Sejtem amúgy, hogy mire gondolsz persze, de a törvényeket nem eszerint írják, az előnyöket sem ilyen kategóriák alapján juttatják.
Lehetne mondani a minimálbér előírását, az adójóváírást (ami persze most meg fog szűnni, mint tudjuk...), végül is a TB szabályait is, a GYES-t... Szóval tényleg az a kérdés, hogy pontosan mire gondoltál, hiszen, ami állami szinten, mindenkinek elérhető, az a "kisembereknek" is ott van, szóval... Na, érted.
De most mindenkinek egyre nehezebb lesz.
Mondtam, hogy sejtem, mire gondolsz, csak ez nem törvényi kategória, kifejezetten az általad leírt csoporttal egyetlen szabály sem foglalkozik így.
De azért léteznek törvények, amik segítséget jelentenek nekik. Nem elég sajnos, de van.
Soroltam már az előbb párat, amiről azt gondolom, hogy esetleg az általad keresett kategóriába sorolható.
De amúgy kár nekem esned, nem én hozom a törvényeket, sőt: én sem örülök a jelenlegi helyzetnek jobban, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!