Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Végig bírod nézni ezt a videót?

Végig bírod nézni ezt a videót?

Figyelt kérdés

Sziasztok,ebben nincs semmi trükk, csak kiváncsi vagyok milyen hatással van rátok ez a videó. Én elkezdtem, de nem bírtam végignézni.(nincs benne semmi vér,se erőszak,csak maszkos emberek kiabálnak) Nemtudom miért,de elég para, pedig jó sok horrorfilmet nézek és ennél sokkal durvábbakat is láttam már! Azért ne tegyétek max hangerőre!:D Nembaj,ha nem mered,de ez tényleg nem olyan mint a scary maze videók.

[link]

2012. aug. 20. 17:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Puszta idegméreg intravénásan. Se több, se kevesebb.
2012. aug. 22. 23:52
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem hatott rám sehogy,valószínűleg percek múlva elfelejtem. 16/f. (Őszinte voltam.)
2012. aug. 23. 01:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Nincs rám semmilyen hatással. De a füleimnek annyi mert rohadt hangos volt. Én tulajdonképpen csak horrot nézek és ez kicsit sem ijesztő vagy olyan hogy hideg kirázna tőle, sőt inkább egy sz*r. Hülyeség.
2012. aug. 24. 00:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem viccesnek szánták, de eszméletlen baromság kerekedett ki belőle :D Kicsit ijesztőnek találtam én is, mert anno, ovis koromban ment a TV-ben egy Uborka című műsor, amiben szintén ilyen gumifejű emberek ökörködtek, és azzal ki tudtak volna kergetni a világból.
2012. nov. 3. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Először kicsit megijedtem a látványtólxD de végig néztem hisz nincs benne semmi ijesztő (számomra). 15/L
2012. nov. 3. 19:40
 16/21 anonim válasza:
100%

Mivel hasonló zenét szoktam hallgatni, ezért még tetszett is

kösz

2012. nov. 3. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Végignéztem és nem érzek semmi különöset.De cserébe szeretném ha megnéznéd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=FavUpD_IjVY

Szeretném ha írnál róla véleményt.

2012. nov. 3. 23:03
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Végignéztem, semmit nem érzek az elpocsékolt idő feletti sajnálkozáson kívül. Valami számítógéppel előállított szarság az egész nyivákolás, amihez odatettek két kitátott pofájú maszkos fejet, nincs ebben semmi.
2012. nov. 4. 10:48
 19/21 anonim válasza:
59%
végignéztem, egyelőre semmi. kíváncsi vagyok, pár óra múlva mi lesz velem. :D
2012. nov. 4. 12:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Láttam már ezt a cows cows and cows videót,elég beteg,és marha ideges leszek tőle:D
2012. nov. 10. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!