Végig bírod nézni ezt a videót?
Figyelt kérdés
Sziasztok,ebben nincs semmi trükk, csak kiváncsi vagyok milyen hatással van rátok ez a videó. Én elkezdtem, de nem bírtam végignézni.(nincs benne semmi vér,se erőszak,csak maszkos emberek kiabálnak) Nemtudom miért,de elég para, pedig jó sok horrorfilmet nézek és ennél sokkal durvábbakat is láttam már! Azért ne tegyétek max hangerőre!:D Nembaj,ha nem mered,de ez tényleg nem olyan mint a scary maze videók.
2012. aug. 20. 17:49
1/21 anonim válasza:
Rettenetesen beteg,gázos.Majdnem végig tudtam nézni.
2/21 anonim válasza:
Ez fogyatékos de én se bírtam..
3/21 anonim válasza:
Jézusom.
Én végig néztem, de egész végig furcsa hatással volt rám.
Nagyon félek elaludni, ezek után mégjobb lesz.
4/21 anonim válasza:
én végig néztem teljesen hidegvérrel rám nem volt semmilyen hatással
5/21 anonim válasza:
Végig néztem, most úgy érzem elpocsékoltam 42 másodpercet az életemből. Nagyon köszönöm.
6/21 A kérdező kommentje:
utolsó:őszintén sajnálom!!de köszönöm a válaszodat.
2012. aug. 21. 01:07
7/21 anonim válasza:
Hm,ebben mi az érdekes?Vagy beteg?Rám semmilyen hatással nem volt :D 25L
8/21 anonim válasza:
Végignéztem, 3. és 5. válaszolóval teljesen egyetértek :D
9/21 anonim válasza:
Előző vagyok, és én a helyedben vallatásra használnám. Ha bezársz valakit egy szobába amiben ez megy, fél percen belül dübörögni fog az ajtón.
10/21 anonim válasza:
Hát rám nem volt semmilyen hatással.xD Jót röhögtem rajta, haláli pofája van annak a két valaminek.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!