Miért teszik tönkre a lelki világomat?
Figyelt kérdés
Főleg amikor kezdem jól érezni magam a bőrömben (általában nem szoktam), akkor jön valaki, kritizál valamit és lerombolja az egészet.2012. aug. 19. 14:57
1/5 anonim 

válasza:

Ezt mind rajtad múlik, hogy hagyod. Szard le és kész, én is ezt csinálom.
2/5 anonim 

válasza:

Le kell sz@rni magasról, fogd fel úgy hogy az csak egy ostaba vélemény-megnyílvánulás, egy b@romarctól és hogy senki se befojásolhat.
3/5 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz velük.Ha elég erős vagy,tudod,hogy az érzelmi jóléted nem attól függ,hogy ki mit mondd,vagy gondol rólad.Ez róluk szól.nem érzik jól magukat a bőrükben,ezért téged piszkálnak,szeretnénk lehúzni,de dőlj be nekik.csak a saját problémáikat akarják valakire rázúdítani,ne érezd magad rosszul emiatt.
4/5 X-atosz 

válasza:

Önbizalomhiány.
Én úgy szoktam, ha jól érzem magam, gyorsan mögé gondolom, most remekül vagyok, és ne legyen rosszabb.
Én is megfigyeltem már, ha vigyorgok mint pék kutyája a meleg kiflire, 100% hamarosan rossz kedvem lesz, valami külső balhé miatt.
Murpy dolgozik.
De ne hagyd Magad, keress önbizalom-fejlesztő elfoglaltságokat!
5/5 anonim 

válasza:

Ne légy gyenge balfäsz! Hagyod magad, akkor már győztek. Ezt kerüld el. Legalább ne mutasd ki nekik, hogy jól kibäsztak veled. Ha belül még zavar, akkor se mutasd ki. Ha meg eleve nem zavar, akkor már nyert ügyed van öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!