Miért teszk tönkre egyes emberek életét a társadalom?
Elegem van már nagyon, érzem, hogy soha nem lesz jó életem...
Sajnos nem enyhén vagyok túlsúlyos, ami a betegségem...vagyis inkább a gyógyszerek mellékhatása lett...most, hogy már nem szedem egy ideje nem tudok lefogyni...és ekkora súlyból lehetetlen is lenne olyan hú de vékonyra lefogyni...
nem értem miért van az,hogy a társadalom csak azokat fogadja el igazán akik jól néznek ki...aki meg nem azt örökre kitaszítják...
És az, amit elfogad az nagyon keveseknek adatik meg és pl a nők 70-75 százaléka sosem érezheti magát igazán boldognak,hiszen legtöbbjük nem arra figyel elsősorban, hogy kifutóra edzen, hanem vannak más dolgaik is és a súlyuk gondos ápolására már nincs idejük.
Másrészről meg e miatt nagyon sok a depressziós ember is, és egyre több öngyilkosság is ennek a számlájára írható, mert mondjuk egy 5-10 kg felesleg miatt semmibe nézték, holott ennél ezerszer rosszabb is van...
Itt az említett bejegyzés:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!