Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elégedettek vagytok magatokkal?

Elégedettek vagytok magatokkal?

Figyelt kérdés
külsőre belsőre

2012. aug. 18. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hmm... Egyikkel sem vagyok elégedett,de úgy érzem,tehetnék ellene,csak az nem úgy megy.. most nem túlsúlyra gondolok,h pl nem tudok fogyókurázni,hanem más dolgokra. A válaszom nem. És te,kérdező?
2012. aug. 18. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 18. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
nem tudom ._.
2012. aug. 18. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ember a világon aki 100%-ig elégedett önmagával.

Én kb. 70%-ra becsülöm a saját elégedettségi szintemet. Vannak olyan külső tulajdonságaim, amikkel nem békéltem meg, de megtanultam, hogy inkább a szépet vegyem észre magamon, ne pedig a "csúnyát". De a belsőmmel koromhoz mérten teljesen megvagyok elégedve!

19/L

2012. aug. 18. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindig, mindennél lehet jobb. Senki sincs, aki azt mondhatná, hogy teljesen elégedett magával.

Külsőre, mint ahogy mindenkinek, nekem is van hibám. De nem tartom magam csúnyának, se szépnek, inkább átlagosnak. És tudom, hogy milyen hajjal/ruhában/sminkkel nézek ki jól.

Belsőre viszonylag elégedett vagyok. Tudom, hogy van önbizalmam, az átlaghoz képest több lelkierőm és legtöbbször képes vagyok megőrizni a büszkeségemet minden helyzetben. Könnyen tanulok és intelligens vagyok.

Érzelmi téren azonban kissé üres vagyok, de ez számomra nem jelent hátrányt.

Nem cserélném le a lényemet, esetleg csak pár tulajdonságomat.

Vannak barátaim, ők elfogadnak, sőt szeretnek ahogy vagyok és nekem ennyi a lényeg. Szóval jó, akinek születtem.

2012. aug. 19. 10:54
 6/7 walk w1th mee ***** válasza:

Külsőre ok

Belső az is ok

XD

2012. aug. 20. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. semennyire sem. utálom magam.
2012. aug. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!