Nincs olyan ember a világon aki 100%-ig elégedett önmagával.
Én kb. 70%-ra becsülöm a saját elégedettségi szintemet. Vannak olyan külső tulajdonságaim, amikkel nem békéltem meg, de megtanultam, hogy inkább a szépet vegyem észre magamon, ne pedig a "csúnyát". De a belsőmmel koromhoz mérten teljesen megvagyok elégedve!
19/L
Mindig, mindennél lehet jobb. Senki sincs, aki azt mondhatná, hogy teljesen elégedett magával.
Külsőre, mint ahogy mindenkinek, nekem is van hibám. De nem tartom magam csúnyának, se szépnek, inkább átlagosnak. És tudom, hogy milyen hajjal/ruhában/sminkkel nézek ki jól.
Belsőre viszonylag elégedett vagyok. Tudom, hogy van önbizalmam, az átlaghoz képest több lelkierőm és legtöbbször képes vagyok megőrizni a büszkeségemet minden helyzetben. Könnyen tanulok és intelligens vagyok.
Érzelmi téren azonban kissé üres vagyok, de ez számomra nem jelent hátrányt.
Nem cserélném le a lényemet, esetleg csak pár tulajdonságomat.
Vannak barátaim, ők elfogadnak, sőt szeretnek ahogy vagyok és nekem ennyi a lényeg. Szóval jó, akinek születtem.
Külsőre ok
Belső az is ok
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!