Fiú létemre miért vágyok ennyire az ölelésre?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és mostanában egyre jobban vágyom egy lány ölelésére. Ez megint egy újabb lányos tulajdomságon. :( Miért van ez?2012. aug. 17. 07:07
1/8 anonim válasza:
Mert ember vagy!! Mindenki vágyik egy ölelésre.
3/8 anonim válasza:
ez normális b.aszki. volt már barátnőd? milyen lányos tulajdonságod van még? ez nem jelenti azt hogy bhuzivagy neaggódj.
4/8 anonim válasza:
Amíg egy LÁNY ölelésére vágysz, addig nincs probléma :D
Na gyere, majd én megölellek! :)
5/8 anonim válasza:
Én is 18 vagyok, és néha tényleg csak arra vágyok, hogy megöleljek egy szép lányt. :) Még nem is öleltem meg senkit szeretetből, de hát nem is tettem érte...
6/8 anonim válasza:
Egyetértek azzal a válasszal hogy amíg LÁNY ölelésree van szükséged addig semmi gond nincs.(: Emugy is ez tiszta cuki dolog.(:
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nagyon örülök, hogy végre egy olyan fiúról hallok, mint te akinek vannak érzései! Semmi baj nincs ezzel, és hidd el ezt a tulajdonságot, mi (lányok) szeretjük, tehát hamar kapni fogsz ölelést, ez biztos :) Puxx: emotional
8/8 dani900 válasza:
büszke lehetsz magadra, hogy egyáltalán felvállalod, nem elfojtod, mint a többi fiú, akik egymástól és a szüleiktől is azt a fals információkat kapták a nevelés során, hogy az érzéseket gáz kimutatni...
nos, az a gáz, ha valaki gyáva ahhoz, hogy felvállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!